دکتر میرزاده: استان سیستان و بلوچستان دروازه تمدن ایران و خاستگاه زبان فارسی است/ تبدیل علم به ثروت، راس برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی

یازدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به ریاست دکتر میرزاده و با حضور آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، حجت الاسلام والمسلمین کیخواه امام جمعه زابل، حجت الاسلام ایمانی خواه نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر دهمرده و دکتر کیخواه نمایندگان مردم زابل در مجلس شورای اسلامی و سایر اعضا برگزار شد.

به گزارش ایسکانیوز، دکتر حمید میرزاده در این جلسه ضمن تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد استاد شهید مطهری و دکتر شریعتی مسلمان انقلابی، به تمام معلمان انقلاب اسلامی که به عنوان یک سرباز فداکار انجام وظیفه می کنند، آرزوی توفیق و سلامت کرد.

وی با اشاره به تمدن کهن استان سیستان و بلوچستان گفت: فردوسی بزرگ در شاهنامه که در تاریخ ایران برای همیشه ماندگار شد، از این استان بسیار یاد کرده است چرا که این استان خاستگاه زبان فارسی در کشور بوده است.

استان سیستان و بلوچستان نقش موثری در تاریخ فرهنگ و ادب فارسی داشته است

میرزاده با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان نقش موثری در تاریخ فرهنگ و ادب فارسی داشته است، گفت: بسیار باعث خوشحالی است که توفیق سفر به این استان نصیب ما شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه استان سیستان و بلوچستان دروازه تمدن شکوهمند ایران و خاستگاه زبان فارسی است، اضافه کرد: این موارد می تواند به ما در تدوین برنامه های توسعه ای براساس تمدن ایران کمک کند.

دانشگاه آزاد اسلامی باید سهمی برای توسعه علمی و پژوهشی استان سیستان و بلوچستان قائل شود

وی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان دارای مردمی متدین، سختکوش، متمدن و پاک نهاد است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سهمی ویژه برای توسعه علمی، پژوهشی، فناوری و کارآفرینی این استان قائل شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه جلسه به مسئولان واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان پیشنهاد کرد با فراهم آوردن امکانات برای کشت گلخانه ای، به توسعه کشاورزی علمی و اقتصادی استان کمک کنند.

حضور شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در جشنواره فرهیختگان

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در 30 اردیبهشت و افتتاح آن توسط آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه، از تمام شرکت های دانش بنیانی که نمونه های پژوهشی آنها آماده شده خواست در این نمایشگاه حضور داشته باشند.

دکتر میرزاده از روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان که خواست پروژه های نیمه تمام عمرانی که دارای پیشرفت فیزیکی بیش از 50درصد هستند را تا پایان سال جاری به اتمام و بهره برداری برسانند.

شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی باید مورد حمایت قرار گیرند

وی با تأکید بر اینکه شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی مورد حمایت قرار می گیرند، خاطرنشان کرد: در همین راستا به شرکت های دانش بنیان وام ارزان قیمت 12درصد تعلق خواهد گرفت تا بتوانند نمونه های پژوهشی خود را ساخته و به تبدیل علم به ثروت کمک کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به مسئولان واحدهای این استان گفت: فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی را در قالب شرکت های دانش بنیان جذب کنید و با حمایت از آنها در جهت توسعه علمی، پژوهشی، فناوری استان گام بردارید.

میرزاده ابراز امیدواری کرد دانشگاه آزاد اسلامی بتواند به توسعه همه جانبه استان سیستان و بلوچستان که مردم شایسته این امر هستند، کمک کند.

دانشگاه آزاد اسلامی از دو سال و نیم گذشته به دنبال توسعه اقتصاد دانش بنیان بوده است

وی در ادامه جلسه با اشاره به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» گفت: ‌اقتصاد دانش بنیان زیربنای اقتصاد مقاومتی است و خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی از سال 92 به دنبال توسعه اقتصاد دانش بنیان بوده است.

دکتر میرزاده افزود: در همین راستا در حال حاضر 85 مرکز رشد و 712 شرکت دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی در حال فعالیت هستند که در آینده نزدیک این تعداد بیشتر خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه طرح شهرک های فناوری آزاد (شفا) یکی از طرح های این دانشگاه در جهت توسعه اقتصاد دانش بنیان است، اظهار داشت: تمام استان ها یک یا دو طرح شفا دارند که این شهرک ها خدمات علمی، پژوهشی، تجاری، خدماتی و مسکونی ارائه می کنند.

وی در ادامه بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در همه استان هابا توسعه شهرک های فناوری آزاد و تأسیس شرکت های دانش بنیان، سعی در توسعه اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان دارد و به همین دلیل شهرک فناوری آزاد در زاهدان کار اجرایی خود را شروع کرد.

وی با اشاره به بازدید از مرکز رشد واحد زابل گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی برای استقرار واحدهای فناور در این مرکز صورت گرفته که اینگونه مراکز باید مورد حمایت دانشگاه آزاد اسلامی قرار گیرند.

میرزاده در پایان با اشاره به مصوبات یازدهمین جلسه هیات امنای استان اظهار داشت: خوشبختانه در این جلسه تصمیمات خوبی گرفته شد که امیدواریم به زودی اجرایی شود.

گفتنی است در این جلسه دکتر کمالیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گزار شی از وضعیت کلی دانشگاه آزاد اسلامی استان مبنی بر سیاست های اصلی با در نظر گرفتن شاخص های تعداد دانشجو، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، تعداد فارغ التحصیلان، اعضای هیأت علمی، رشته های تحصیلی، وضعیت توسعه تحصیلات تکمیلی در استان، نسبت استاد به دانشجو، وضعیت سامانه ساها و طرح شفا و طرح های عمرانی ارائه کرد.

20101

کد خبر: 639950

وب گردی

وب گردی