به گزارش ایسکانیوز، سید رضا غلامی با بیان این خبر افزود: از زمان استقرار این تیم های عملیاتی بیش از 1300 بار بازرسی بهداشت محیطی انجام شده و 44 مرکز طبخ غذای ویزه مراسم مورد بازدید قرار گرفته است.
مهندس غلامی افزود: در این بازرسی ها کلر سنجی , نمونه برداری از آب و نمونه برداری از مواد غذایی انجام می شود
وی با بیان اینکه ۸کارشناس بهداشت محیط در ۷موکب بزرگ و آشپزخانه مسجد جمکران مستقر شده اند ,گفت: در این بازرسی ها تا کنون ۱۷۲۲کیلو گرم مواد غذایی معدوم و 86 مورد اصلاح موارد غیر بهداشتی صورت گرفته است.
به گفته مهندس غلامی در این تیم های عملیاتی دانشجویان ترم آخر رشته های مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت محیط قم نیز حضور دارند.
دریافت کننده:زهرا پورعادل/انتشاردهنده:آرش محمدی
703