RightLogo
Logo
Skip Navigation Links
صفحه اول
عناوین کل اخبارExpand عناوین کل اخبار
سیاسیExpand سیاسی
اجتماعیExpand اجتماعی
اقتصادیExpand اقتصادی
فرهنگی هنریExpand فرهنگی هنری
علمی پژوهشیExpand علمی پژوهشی
بین المللExpand بین الملل
ورزشیExpand ورزشی
حوادث
دین و اندیشه
دانشگاهExpand دانشگاه
عکسExpand عکس
نمایش فیلم
شهرستانها
Skip Navigation Links
پیوندهاExpand  پیوندها
آرشیو
جستجوی پیشرفته
تماس با ما
ارسال خبر
درباره ایسکانیوز

اين صفحه را برای دوستان خود بفرستيد نسخه چاپی
تهران: 17:47 02/02/1388  کدخبر: 299762-07-880202
سرویس: دین و اندیشه نوع مطلب: خبر

مدیرکل اطلاعات استان مازندران هشدار داد
گسترش آیین بهائیت در شمال کشور
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: مدیرکل اطلاعات استان مازندران هشدار خود را درباره گسترش آیین بهائیت در شمال کشور اعلام کرد.
به گزارش روز چهارشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" جلسه طلاب و فضلای چالوس روز گذشته در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد. حجت‌الاسلام حکیم در این جلسه اظهار داشت: ساختارهای معیوب مدیریتی در برخی از سازمان‌ها باید اصلاح شود.
مدیرکل اطلاعات استان مازندران گفت: برای مدیریت استان باید از افراد بومی استفاده شود و استعدا‌دها، استادان و مهندسین مومن و توانای بسیار مستعدی برای مدیریت در جایگاه‌های مختلف شهر چالوس وجود دارد که از آنها بهره‌مند نشده‌ایم.
حجت‌الاسلام حکیم از خطر گسترش بهائیت و مسیحیت خبر داد و گفت: مسئولین و بزرگان شهر باید در خاموش کردن این گونه توطئه‌ها همدل شده و دست در دست هم اذهان مردم را با خطرات آن آشنا کنند و در این امر متحد باشند.
وی افزود: تقریباً تمامی سران بهائیت در شهر چالوس دستگیر، بازداشت و تبعید شده‌اند، ولی قانون دقیقی برای برخورد با بهائیت وجود ندارد.
به گزارش ایسکانیوز به نقل از مرکز خبر حوزه، مدیرکل اطلاعات استان مازندران به وظایف حوزویان اشاره کرد و گفت: طلاب با تبلیغ و کار فرهنگی مردم را هدایت کنند و آنان را از گرایش به سمت اهل حق، بهائیت و مسیحیت باز دارند.
وی افزود: با توجه به تلاش غرب در خارج و داخل کشور برای تاثیرگذاری در روند انتخابات، وظیفه روحانیت و علما آگاه نمودن مردم است./د/184/120
خبرنگار:412