حضور نیروهای جهادی دانشگاه آزاد در مناطق سیل زده، نقشه دشمنان را نقش بر آب کرد

دکتر طهرانچی ظهر امروز با آیت‌الله ناصری یزدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان یزد، پس از سخنرانی در همایش فرهنگ رضوی، بازدید از بقعه بانو ستی فاطمه و ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، با حضور در بیت آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر طهرانچی در این دیدار، گزارشی از برگزاری نخستین همایش ملی فرهنگ رضوی با محوریت بانوان فرهیخته و نیکوکار و نکوداشت بانو ستی فاطمه بانوی نیکوکار و خیر یزدی را ارائه کرد.

وی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق سیل‌زده، گفت: بلافاصله پس از وقوع سیل در برخی استان‌های کشور، قرارگاه جهادی در دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد و در منطقه پلدختر 300 نفر از نیروهای جهادی این دانشگاه در ناحیه ای که بیشترین خرابی و گل و لای باقیمانده از سیل را داشت، مشغول خدمت شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: حضور در بین مردم در شرایط سخت سیل، نعمتی بود که برای ما حاصل شد و توانستیم در این شرایط در کنار مردم قرار بگیریم. مردمانی که زندگی خود را از دست داده بودند، می‌گفتند حضور نیروهای جهادی موجب شده تلخی حادثه را فراموش کنند و این حضور، آنها را دلگرم کرده است.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: فعالیت قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی همچنان در استان‌های لرستان، گلستان و 10 ناحیه از استان خوزستان ادامه دارد. حضور نیروهای جهادی در بخش‌های مختلف در استان‌های گلستان و خوزستان، نقشه دشمنان را نقش بر آب کرد و منجر به تقویت وحدت شیعه و سنی شد.

در ادامه، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به جایگاه حضرت خدیجه (س) در تقویت اسلام، تأکید کرد: در اسلام، زنان الگوی زیادی داریم که نخستین آنها حضرت خدیجه (س) است که متأسفانه ابعاد شخصیتی ایشان به درستی بیان نشده است.

وی افزود: در قرن‌های بعدی نیز بانوان فرهیخته و نیکوکاری چون بانو گوهرشاد و بانو ستی فاطمه بودند که می‌توانند الگوی مناسبی برای زنان باشند.

آیت‌الله ناصری یزدی با بیان اینکه در حادثه سیل اخیر، شاهد صحنه‌های غرورآفرین بودیم که می‌توان این افراد را معرفی و از آنان قدردانی کرد، گفت: یک جوان طلبه در سیل استان گلستان، به قدری در بین مردم محبوبیت پیدا کرده بود که شیعه و سنی از او تقدیر می‌کردند و به نوعی نماد وحدت شیعه و سنی شده بود.

دکتر مهدی‌نژاد نوری معاون علمی آستان قدس رضوی نیز در این دیدار، با اشاره به برگزاری نخستین همایش ملی فرهنگ رضوی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، خاطرنشان کرد: حدود 100 مقاله به این همایش ارسال شد که اگر در هر مقاله دو نفر تحقیق کرده باشند، می‌توان گفت 200 نفر به طور عمیق نسبت به بانو ستی فاطمه آشنایی پیدا کرده‌اند و می‌توانند ایشان را به دیگران معرفی کنند، این در حالی است که تا سال گذشته کمتر کسی نسبت به این بانوی فرهیخته و نیکوکار آشنایی داشت.

وی تأکید کرد: اگر بتوانیم امثال بانو ستی فاطمه را به جوانان معرفی کنیم، جوانان ما احساس هویت می‌کنند، چرا که این افراد مردمانی عادی بودند و الگو گرفتن از آنها، بسیار دست‌یافتنی است، حتی می‌توانیم این الگوها را به خارجی‌ها هم معرفی کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1003958

وب گردی

وب گردی