سند توسعه صادرات نرم‌افزار تدوین شد

سند توسعه صادرات نرم‌افزار و خدمات نرم‌افزاری کشور با همکاری وزارت ارتباطات، سازمان توسعه تجارت و کمیسیون ICT اتاق بازرگانی ایران، تدوین شد و قرار است ظرف یک ماه به هیئت دولت ارائه شود.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، به نقل از کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی، حمیدرضا احمدیان مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات، با اشاره به تدوین سند توسعه صادرات نرم‌افزار و خدمات نرم‌افزاری گفت: در جلسه‌ای که در کمیته کارشناسی صادرات غیرنفتی برگزار شد، دولت به وزارت ارتباطات، اتاق بازرگانی، سازمان توسعه تجارت و معاونت علمی یک ماه زمان داد تا آئین نامه سند توسعه صادرات نرم‌افزار را به دولت ارائه کند.

وی با بیان اینکه این آئین‌نامه از پیش تهیه و تدوین شده است، ادامه داد: این آئین‌نامه می‌تواند کمک بسیاری به بخش خصوصی حوزه نرم افزار در امکان استفاده از امتیازات داشته باشد. همچنین تسهیل شراکت با خارجی‌ها و امکان فعالیت گسترده‌تر در بازارهای بین‌المللی برای فعالان حوزه نرم‌افزار از دیگر قابلیت‌های این سند است؛ همچنین به کمک محتوای این سند شرکت‌های نرم‌افزاری در حوزه فاوا می‌توانند اثبات کنند که چه میزان صادرات داشته‌اند و بر مبنای آن پشتوانه‌ای جهت دریافت وام از نظام بانکی پیدا خواهند کرد.

مدیرکل دفتر نوآوری وزارت ارتباطات با اشاره به نقش وزارت ارتباطات و کمیسیون ICT اتاق بازرگانی در تصویب این سند گفت: تمام پیگیری‌های کارشناسی برای تصویب این سند توسط کمیسیون فاوا اتاق بازرگانی ایران و وزارت ارتباطات به انجام رسیده و تلاش شده مسائلی که جز دغدغه‌های بخش خصوصی حوزه نرم‌افزار در ۵ سال گذشته بوده، در آن لحاظ شود.

جزئیات سند توسعه صادرات نرم افزار به فعالان اقتصادی اعلام می‌شود

در همین حال محمدرضا طلایی رئیس کمیسیون ICT اتاق بازرگانی ایران نیز با با بیان اینکه تصویب این سند نتیجه تلاش مداوم تمام اعضای کمیسیون ICT در سال‌های گذشته است، ابراز امیدواری کرد که تا یک ماه آینده جزئیات این طرح به تمامی فعالان اقتصادی اعلام شود.

وی ادامه داد: تعیین ساز و کار مدون و معتبر در این حوزه مطالبه اساسی شرکت‌های ICT و تولیدکنندگان محتوا در سالیان گذشته بوده است. لذا اکنون اجرایی شدن این آئین نامه خبری خوش نه تنها برای شرکت‌های حوزه فاوا، بلکه برای تمامی متخصصانی است که می‌توانند با توسعه کسب و کار خود به عنوان صادر کننده و تأمین کننده ارز در شرایط فعلی کشور شناخته شوند.

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: متفاوت بودن جنس تولیدات حوزه فناوری اطلاعات باعث شده که گمرک توانایی احصای محصولات حوزه فاوا را نداشته باشد اما با تهیه این آئین‌نامه که با مطالعه بهترین روش‌های شناسایی صادرات جهان و نیز با نگاهی به شرایط بومی و داخلی ایران تهیه شده، می‌توان به آینده صنعت نرم‌افزار ایران خوشبین بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1006984

وب گردی

وب گردی