بهترین نوشیدنی برای پوشاندن طعم تندی

اگر غذایی بیش از اندازه تند سفارش دادید و تندی آن در درجه ای آزار دهنده قرار داشت، باید از شیر برای کاهش درد و سوزش آن استفاده کنید.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محققین آمریکایی تحقیقی را مبنی بر شناسایی بهترین ماده برای از بین بردن طعم های تند و تیز یا اگر بخواهیم بهتر بگوییم، درد تندی در انسان ها انجام دادند.

این پژوهش ثابت کرد که بهترین نوشیدنی برای افرادی که به «کپسایسین» ( همان ماده ای که عامل اصلی تندی فلفل است ) واکنش شدیدتری نشان می دهند، شیر یا یکی از مشتقات آن است. تفاوتی ندارد که فرآورده های لبنی را به چه صورت مصرف کنید، در هر صورت می توانید از انواع آن ها برای متوقف کردن درد تندی استفاده کنید.

لازم به ذکر است این تحقیقات که تحت حمایت موسسه ملی بهداشت و موسسه ملی مواد غذایی و کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده قرار داشت، به صورت کامل در دانشگاه «پن»، واقع در ایالت «پنسیلوانیا»ی آمریکا صورت گرفته اند و در قسمت Physiology and Behavior سایت « الزویر » قابل دسترسی هستند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1009917

وب گردی

وب گردی