اختصاص بودجه خاص برای دانشگاه‌های مرزی

رئیس دانشگاه بیرجند خواستار اختصاص ردیف بودجه‌ای خاص برای دانشگاه‌های مرزی کشور شد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، احمد خامسان در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و معاونان و نمایندگان دولت اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه بیرجند از ضعیف‌ترین وضعیت بودجه‌ای برخوردار است.

وی افزود: اگر به اندازه یک پنجم سرمایه‌گذاری در صنعت را در آموزش عالی انجام دهیم، نتایج بهتری حاصل می‌شود.

رئیس دانشگاه بیرجند بیان کرد: دانشگاه، عامل اصلی نگهداشت جمعیت استان بوده و تضعیف آموزش عالی به نوعی تضعیف امنیت کشور است.

خامسان ادامه داد: استان‌های مرزی به سه گروه الف، ب و ج تقسیم شده‌اند و خراسان جنوبی در گروه ج قرار گرفته اما بودجه دانشگاه بیرجند از میانگین دانشگاه‌های مرزی کمتر است.

وی با اشاره به اینکه طرح تبادل، مشکلی برای دانشگاه بیرجند است، افزود: طی سال گذشته و امسال ۱۷ میلیارد تومان از دانشگاه بیرجند در راستای طرح تبادل کسر شده است.

رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه بومی‌گزینی دغدغه‌ای بزرگ برای دانشگاه بیرجند است، یادآور شد: خراسان جنوبی مرز مشترک با افغانستان دارد و نیازمند توجه به دانشجویان افغانی هستیم.

محمد دهقانی فیروزآبادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این جلسه گفت: در قوانین و مقرراتی که سرانه جمعیتی در نظر گرفته می‌شود، خراسان جنوبی خسارت می‌بیند.

وی افزود: طی دو سال گذشته ۶۵ میلیارد تومان از اعتبارات مصوب دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تخصیص نیافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: در سطح خراسان جنوبی تنها یک دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد و نتوانسته‌ایم دانشکده‌های اقماری را مستقل کنیم.

دهقانی فیروزآبادی خواستار ردیف بودجه مستقل برای دانشکده‌های پرستاری قاین و طبس شد و تأکید کرد: در چند سال اخیر سرانه‌ها تغییر نکرده اما هزینه تأمین وسایل آموزشی این حوزه به شدت رشد داشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1020769

وب گردی

وب گردی