افزایش بیش از ۲۲درصد شهریه تخلف است/ شهریه دانشگاه آزاد پایین‌تر از غیرانتفاعی‌ها

مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هیچ‌کسی در واحدهای دانشگاه حق ندارد بیش از ۲۲ درصد شهریه‌ها را افزایش دهد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، بهروز طهماسب کاظمی با اعلام این‌که شهریه‌ها به طور متوسط در کل واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ۱۰ تا ۱۳ درصد در سال تحصیلی جدید افزایش می‌یابد، اظهار کرد: این افزایش برای ورودی‌های سال جدید هم در شهریه ثابت و هم در شهریه متغیر اعمال می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: افزایش ۱۰ تا ۱۳ درصدی شهریه برای ورودی‌های قدیم دانشگاه آزاد و بر شهریه متغیر آنها اعمال خواهد شد.

طهماسب کاظمی میزان افزایش شهریه در رشته‌های پزشکی را بین ۱۸ تا ۲۲ درصد اعلام کرد و گفت: این عدد در واحدهای دانشگاه در مناطق محروم پایین‌تر است.

تخفیف ۵۰ درصدی شهریه در مناطق محروم

وی ادامه داد: برای دانشجویانی که در مناطق محروم حضور دارند، تخفیف ۵۰ درصدی شهریه در نظر گرفته‌ایم و دانشجو می‌تواند ۵۰ درصد شهریه را نپردازد.

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر این‌که در دانشگاه آزاد هیچ‌کسی حق ندارد بیش از ۲۲ درصد شهریه‌ها را افزایش دهد، اضافه کرد: در تحصیلات تکمیلی بالای ۲۲ درصد افزایش شهریه نخواهیم داشت؛ چرا که کششی برای افزایش بیشتر از این عدد در دانشگاه وجود ندارد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: معتقدیم نباید بیش از این به مردم فشار وارد کرد و به همین دلیل دانشگاه در حال حاضر به شدت اقتصادی اداره می‌شود.

شهریه دانشگاه آزاد پایین‌تر از غیرانتفاعی

وی با اشاره به اینکه سه‌چهارم دانشجویان در سال تحصیلی جدید، دانشجویان سال قبل هستند، گفت: برای این افراد نصف شهریه، همان شهریه سال قبل است و فقط شهریه متغیر افزایش می‌یابد.

طهماسب کاظمی در ادامه گفت: همه به دنبال این هستند که بگویند شهریه ثابت دانشگاه آزاد از دانشگاه‌های غیرانتفاعی گران‌تر است؛ در حالی که بررسی‌های ما نشان می‌دهد، این عدد پایین‌تر است.

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این سؤال که برخی دانشجویان رشته پرستاری از افزایش ۴۰ درصدی شهریه خبر می‌دهند، گفت: به هیچ‌وجه اینطور نیست. در حال حاضر سامانه پرداخت شهریه قفل شده و امکان خطای سیستمی وجود ندارد.

طهماسب کاظمی ادامه داد: البته ممکن است کارمندی در دانشگاه این کار را انجام دهد که در این صورت به شدت با او برخورد می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به طور مثال در مناطق محروم ممکن است دانشجویی شماره حساب نداشته باشد و کارمندی به دانشجو می‌گوید پول را به من بده تا شخصاً به حساب واریز کنم که در این شرایط ممکن است تخطی صورت گیرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1026148

وب گردی

وب گردی