به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، مراسم بزرگداشت روز جهانی غذا به میزبانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در سالن آمفیتئاتر این مجموعه با حضور محمدرضا شانهساز رئیس سازمان غذا و دارو، محمدحسین عزیزی مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، مهدی صادقی نیارکی سرپرست معاونت صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت، چنگیز اسفندیاری مدیرکل صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی و جلالالدین میرزای رزاز به عنوان میزبان این مراسم برگزار شد.
از اعلام آمادگی خدمت انستیتو تحقیقات تغذیهای در راستای مشکلات احتمالی در سیستم غذایی، بررسی شعار امسال روز جهانی غذا، اولویت جایگزینی نانهای صنعتی و تولید خمیر و خمیرمایه، مقایسه میزان مصرف نمک در نانهای سنتی و صنعتی تا اهدای تمبر نشانگر رنگی تغذیهای از سوی انستیتو به سازمان غذا و دارو از وقایع مهم این مراسم بود.
در پایان آرزو حقیقیان از گروه تحقیقات سیاستگذاری انستیتو درباره بررسی درک ذهنی مصرفکنندگان از برچسبگذاری محصولات غذایی و عدالتی دانشجوی دکتری سیاستگزاری غذا و تغذیه در مورد تحلیل سیاست برچسبگذاری تغذیهای در ایران به سخنرانی علمی پرداختند.
انتهای پیام/