اختتامیه هفتمین رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل با محوریت اینترنت اشیاءبرگزار شد

اختتامیه هفتمین رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل با محوریت اینترنت اشیاء در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی واحد تهران غرب، در آئین اختتامیه رویداد استارت آپی اینترنت اشیاء که در سالن اجتماعات شهید موسوی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد، 10 تیم این رویداد به کمک مربیان و اساتید مجرب به تکمیل و پردازش ایده های خود پرداختند.

در ابتدای مراسم بابایی، رئیس دانشکده فنی و مهندسی، ضمن بیان خلاصه ای از فعالیت های آموزشی، پژوهشی دانشکده، گفت: علی رغم رد شدن برخی ایده ها و اختلاف نظر، همه تیم ها برنده هستند و ما اینجا کار گروهی را یاد گرفتیم و شاهد بودیم در این سه روز همه چقدر تلاش کردند.

پروین داداندیش رئیس واحد تهران غرب دیگر سخنران مراسم نیز طی سخنان کوتاه ضمن خیرمقدم و قدردانی از استادان، داوران، برگزارکنندگان این رویداد و ابراز خشنودی از استقبال دانشجویان در این رویداد، اظهار داشت: هدف از برگزاری استارت آپ ها، حمایت از کسب و کار و کمک به جوانان است تا زمانی که از دانشگاه فارغ التحصیل می شوند، با مهارت و تخصص به اشتغال و کارآفرینی بپردازند.

رئیس واحد تهران غرب افزود: این هفتمین رویداد است که در واحد تهران غرب برگزار می شود و موجب می شود شما با تجربه کارگروهی، قدم های بهتری در زندگی بردارید. امید است که وقتی فارغ التحصیل شدید تبدیل به یک گروه با کسب و کار خوب شوید.

وی ضمن اعلام حمایت از این رویدادها گفت: ما به عنوان دانشگاه، وظیفه داریم قبل از فارغ التحصیلی این بستر را بوجود بیاوریم، این کاری که انجام می دهیم کار جدیدی نیست، در بهترین دانشگاه های دنیا هم این رویدادها برگزار می شود، آنجا آخر هفته را به برگزاری رویداد اختصاص میدهند.

داداندیش خطاب به دانشجویان گفت: توصیه ام این است که این تجربه اگر مثبت بود به دوستان خود در کلاس منتقل کنید، دیگر اینکه زندگی افراد کارآفرین را مطالعه کنید، چرا که نکات جالبی دارد یکی از ویژگی های افراد موفق این است که با هر شکستی که برایشان اتفاق می افتد یک پیروزی دیگر کسب می کنند. این افراد از شکست خسته نمی شوند و انگیزه زیادی دارند.

وی با تاکید بر شرکت در کارگاه های آموزشی و بالا بردن مهارت آموزی افزود: تیم خود را حفظ کنید، یکی از مهارت هایی که کم داریم؛ کارگروهی است چون نه در مدرسه و نه در دانشگاه یاد نمی گیریم، این استارت آپ ها فرصت خوبی است برای کارگروهی. تیم هایی که برنده شدند پس از استقرار درمرکز رشد به کمک انجمن و حامیان بر روی ایده های خود کار می کنند و آنها را رشد می دهند، سپس در سرای نوآوری که بهمن ماه افتتاح می شود، آن ایده را پرورش می دهند.

در ادامه، هیات داوران پس از بررسی های لازم از بین ده تیم حاضر، تیم های برنده اول تا سوم این دوره از مسابقات را اعلام کردند. تیم های«یوکیوب»، «جنگل بان» و «کوپوشو» به مقام های اول تا سوم انتخاب شدند و جوایزی از طرف واحد تهران غرب و حامیان رویداد به برندگان، اهداء گردید.

در پایان مراسم از خانم مجیب مشاور کسب و کار و تجاری سازی، ملکی مشاور فنی، افشاری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و مدیر عامل شرکت سانیار، دامی و حاجی پور اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، که داوران این رویداد بودند و مهدی باقری کلهر، حسام الدین خاجی، آرش معبودی، علی صدرالدینی، قاسم جعفری، مالک سعیدی، منتورهایی که در کنار ایده پردازان بودند و همچنین مهندس محمودیان، رئیس اتحادیه کشوری سوخت های جایگزین، حامی رویداد با اهدای لوح تقدیر شد.

گفتنی است در هفتمین رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل با محوریت اینترنت اشیاء، پروین داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، بابایی رئیس دانشکده فنی و مهندسی، پیشگر معاون دانشجویی و فرهنگی، محمودیان، رئیس اتحادیه کشوری سوخت های جایگزین، استادان، دانشجویان و صاحبان ایده حضور داشتند.

انتهای پیام /

کد خبر: 1045771

وب گردی

وب گردی