مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های دانشگاهی کشور در ۷ اسفند

«آغاز ثبت‌نام‌ فراخوان جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌آزاد، ابلاغ بخشنامه پیشگیری ازشیوع کرونا در دانشگاه آزاد و  جزئیات اولین آزمون آزمایشی الکترونیک دکتری تخصصی علوم پزشکی » از جمله مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های دانشگاهی کشور هستند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، روزنامه‌‌های فرهیختگان و آفرینش از جمله روزنامه‌های دانشگاهی کشور هستند که اخبار و موضوعات حوزه آموزش عالی را منعکس می‌کنند.

مهم‌ترین عناوین روزنامه فرهیختگان در هفتم اسفند به شرح زیر است:

آغاز ثبت‌نام‌ فراخوان جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌آزاد

بر اساس این عنوان روزنامه فرهیختگان، بیژن رنجبر رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام شروع ثبت‌نام فراخوان جذب هیئتت‌علمی در سال 98 خبر داد و گفت: مقارن با طلیعه ماه مبارک رجب و تولد حضرت امام محمدباقر(ع)، فرآیند جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی از 5 اسفند ماه شروع و تا 15 اسفندماه ادامه خواهد داشت.
به گفته رنجبر، جذب اساتید جوان در فراخوان سال 98 براساس آمایش رشته‌ای است که طی چند ماه گذشته صورت گرفته و در سازمان مرکزی با توجه به نیاز واحدها و گروه‌ها اعلام شده است.

وی افزود: در این خصوص تعداد 1146 رشته از طرف استان‌ها برای جذب اعلام نیاز شده که به صورت جزئی‌تر 741 درخواست در رشته‌های علوم پزشکی، 63 درخواست در گروه معارف و 332 درخواست در رشته‌های مختلف غیرپزشکی از طرف استان‌ها اعلام نیاز شده و در سامانه جهت ثبت‌نام متقاضیان درج شده است.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه و رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان گفت: متقاضیان می‌توانند جهت ثبت‌نام به سامانه http://sajed.iau.ir مراجعه کنند.

ابلاغ بخشنامه پیشگیری ازشیوع کرونا در دانشگاه آزاد

بر اساس این عنوان روزنامه فرهیختگان، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه «آگاه‌سازی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در محیط‌های آموزشی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی» را به معاونان، روسای مراکز، مدیران‌کل سازمان مرکزی و روسای استان‌ها، واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.
دکتر طهرانچی در این بخشنامه تاکید کرده است؛ پیرو انتشار گزارش‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص شیوع ویروس کرونا در کشور، شورای سلامت دانشگاه آزاد اسلامی و کمیته بهداشتی پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا با هدف آگاه‌سازی و پیشگیری از شیوع این ویروس، در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
براساس بندهای این بخشنامه، لازم است «ستاد آگاه‌سازی، کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا» در هر استان با مسئولیت معاون علوم پزشکی استان، در دانشگاه آزاد اسلامی هر استان با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شود.
همچنین واحدهای دانشگاهی موظفند نسبت به رصد و بررسی روزانه، نظارت و ضدعفونی دائمی فضاهای عمومی از جمله آبدارخانه‌ها، آشپزخانه‌ها، سلف‌سرویس و مراکز غذاخوری و سایر اماکن مربوطه، با نظارت ستاد استانی و هماهنگی کمیته مرکزی بهداشتی پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا، اقدامات لازم را انجام دهند. در این بخشنامه تاکید شده؛ روسای واحدهای دانشگاهی با همکاری معاونان توسعه مدیریت و منابع موظف هستند وسایل و تجهیزات پیشگیری مورد نیاز را خریداری، تهیه و توزیع کنند. همچنین روسا و مدیران واحدهای دانشگاهی حفظ آرامش و پرهیز از ایجاد و گسترش تنش‌های روانی و استمرار برنامه‌های آموزشی براساس برنامه‌های پیش‌بینی شده را در دستورکار قرار دهند.
براساس این بخشنامه؛ واحدها و مراکز دانشگاهی باید از برگزاری کلاس‌های عملی از جمله واحد عملی تربیت‌بدنی(درس عمومی) که نیازمند تماس دانشجویان با ابزار، تجهیزات و امکاناتی است که ضدعفونی کردن آنها میسر نیست، خودداری کنند. مسئولان خوابگاه‌ها موظفند با تکریم و رعایت شأن دانشجو به‌طور جد و مستمر از طریق کنترل افراد دارای علائم، بر این موضوع نظارت کنند. پذیرش میهمان در هر قالبی در خوابگاه‌های دانشجویی نیز باید تا اطلاع ثانوی ممنوع شود.
دکتر طهرانچی در این بخشنامه تاکید کرده است: واحدها و مراکز دانشگاهی ترتیبی اتخاذ کنند تا نسبت به ضدعفونی فضاهای عمومی، خصوصا خوابگاه‌ها به صورت مستمر اقدام لازم صورت گیرد و چنانچه مورد تاییدشده‌ای از آلودگی به ویروس کرونا در خوابگاه مشاهده شد، ضروری است اقدامات فنی لازم با نظر و هماهنگی معاون علوم پزشکی استان، گروه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشتی درمانی انجام شود.
لازم است از دوره اختصاصی آموزش همگانی ویروس کرونا و آگاهی از آخرین اطلاعات و توصیه‌های بهداشتی که در سایت معاونت علوم پزشکی آزاد اسلامی به آدرس http://pezeshki.iau.ir آمده، استفاده شود.
براساس بندهای این بخشنامه؛ برگزاری همایش‌ها، کنفرانس‌ها و سمینارهایی که موجبات تردد و آمد و شد افراد را از مکان‌های دیگر فراهم می‌سازد، به تعویق افتد. همچنین از برگزاری اردوهای دانشجویی، جشنواره‌های ورزشی، مسابقات درون و بین دانشگاهی که به تشخیص دانشگاه می‌تواند باعث ابتلا به بیماری شود، تا اطلاع ثانوی خودداری و اماکن عمومی ورزشی مانند استخر تعطیل شود.
واحدها و مراکز دانشگاهی موظفند کنترل سلامت نیروهای خدماتی شاغل در آبدارخانه‌ها، غذاخوری‌ها و سایر اماکن حساس را به صورت مستمر انجام دهند و برنامه‌ریزی برای عدم ثبت انگشت جهت ورود و خروج کارکنان و همچنین دانشجویان برای رستوران‌ها و ورود به خوابگاه‌ها، تا اطلاع ثانوی صورت پذیرد.
در این بخشنامه به موارد دیگری ازجمله کنترل بهداشتی مسافرت‌های دانشجویان به شهرهای آلوده به‌ویژه پس از بازگشت آنان و همراهی با دانشجویان غیرایرانی در صورت تمایل برای بازگشت به کشورشان، اشاره شده است.
براساس این بخشنامه؛ به‌منظور حفظ آرامش روانی جامعه و استمرار فعالیت‌ها و ماموریت‌های محوله، واحدهای دانشگاهی و مراکز سما ترتیبی اتخاذ کنند تا با هماهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی و در صورت امکان تشکل‌های بسیج، آموزش‌های لازم را درخصوص اقدامات پیشگیرانه برای اعضای هیات‌علمی، دانشجویان، دانش‌آموزان و کارکنان فراهم کنند تا جامعه علمی بتواند در این برهه حساس به‌عنوان «سفیران سلامت و بهداشت» همچون همیشه نقش پیشتازی خود را در کمک به سلامت جامعه ایفا کنند.
دکتر طهرانچی در این بخشنامه تاکید کرده باید ترتیبی اتخاذ شود تا در اولین فرصت، رئوس مهم اقدامات پیشگیرانه اعلام‌شده از سوی وزارت بهداشت، در بنرهای مناسب آماده و با نصب آن در اماکن مختلف، در معرض دید عموم دانشجویان قرار گیرد.
همچنین به‌منظور تحقق موارد مطرح شده در این بخشنامه، جلب همکاری عموم دانشجویان به‌ویژه شورای صنفی و دیگر تشکل‌ها و نهادهای دانشجویی مورد تاکید قرار گرفته است.
در این بخشنامه آمده است؛ تعطیلی واحدها، تابع اعلام استانداری‌ها و وزارت بهداشت خواهد بود و تقویم دانشگاهی با توجه به میزان تعطیلی دانشگاه، اصلاح خواهد شد و متعاقبا اصلاح آن اعلام خواهد شد. در واحدهای تعطیل‌شده نیز ادارات این واحدها در مواردی که دارای ارباب‌رجوع عمومی و ضروری هستند با حداقل کارکنان آقای آن واحد دایر خواهد بود.مراکز درمانی دانشگاه کماکان به فعالیت‌های قبلی و براساس پروتکل‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش علوم‌پزشکی و دستورالعمل‌های معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه دهند. مرکز فناوری و اطلاع‌رسانی دانشگاه از طریق سامانه‌های مجازی و پیامکی نسبت به نشر و گسترش محتوای دریافتی از معاونت علوم پزشکی دانشگاه جهت آگاهی‌بخشی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اقدامات لازم را انجام دهد.به پیوست این بخشنامه، دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا در محیط‌های آموزشی و اداری به تفصیل در اختیار واحدها و مراکز دانشگاهی قرار گرفته که شامل مواردی ازجمله توصیه برای اماکن عمومی، دستورالعمل گندزدایی سرویس‌های حمل‌ونقل و غیره است.

مهم‌ترین عناوین روزنامه آفرینش در هفتم اسفند به شرح زیر است:

آزمون دستیاری دندانپزشکی؛ الکترونیک شد

بر اساس این عنوان روزنامه آفرینش، سی و چهارمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی به صورت الکترونیک برگزار می‌شود. ثبت نام در آزمون پذیرش دستیار در رشته‌های تخصصی دندانپزشکی به صورت اینترنتی و از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی تا 12 اسفند 98 انجام می‌گیرد.

شرایط عمومی شامل برخورداری از سلامت و توانایی جسمی به تناسب رشته انتخابی و عدم اعتیاد به مواد مخدر، واجد کلیه شرایط عمومی متداول در آزمون‌های مختلف کشور، اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان مندرج در قانون اساسی، پذیرفتن قانون اساسی و عدم مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران، عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب و گروه‌های محارب و ملحد و هواداری از آنها، نداشتن سوءپیشینه کیفری و عدم اشتهار به فساد اخلاقی است.

شرایط اختصاصی از جمله داشتن مدرک دکتری عمومی دندانپزشکی، یا دانشجویان سال آخر دندانپزشکی عمومی مشروط بر این که تا تاریخ 31 شهریور 99 فارغ‌التحصیل شده باشد است و سایر شرایط نیز در دفترچه منتشر شده است.

آزمون پذیرش دستیار در رشته‌های تخصصی دندانپزشکی به صورت الکترونیکی در 17 شهر و 19 حوزه امتحانی،پنجشنبه 5 تیرماه برگزار می‌شود.

آزمون در شهرهای اصفهان، اهواز، بابل، ساری، تبریز، ارومیه، تهران، زاهدان، کرمانشاه، شیراز، بندرعباس، قزوین، کرمان، گیلان، مشهد، یزد و همدان برگزار می‌شود. کارت ورود به جلسه از دوشنبه دوم تیرماه در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد.

جزئیات اولین آزمون آزمایشی الکترونیک دکتری تخصصی علوم پزشکی

در این عنوان روزنامه آفرینش، جزئیات اولین آزمون آزمایشی الکترونیک دکتری تخصصی علوم پزشکی اعلام شده است. به منظور آشنایی داوطلبان آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی با شیوه الکترونیک آزمون، اولین دوره آزمون آزمایشی الکترونیک برگزار می‌شود.به گزارش مهر، آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) گروه علوم پزشکی در روزهای 22 و 23 خرداد به شیوه الکترونیک برگزار می‌شود.

مقرر شد آزمون آزمایشی الکترونیک به منظور آشنایی داوطلبان با نرم افزار آزمون برگزار شود.

دسترسی به نرم افزار آزمون آزمایشی الکترونیک از طریق سایت epmp.ir و از هر سیستم تحت ویندوز امکانپذیر خواهد بود.

داوطلبان میتوانند از منزل، دانشگاه، کافی نت با استفاده از رایانه (یا لپ تاپ) به نرم افزار آزمون دسترسی داشته باشند.

بازه زمانی مجاز برای ورود به سامانه از ساعت 17 پنجم اسفند تا ساعت 24 دهم اسفند است.

شماره ملی هر داوطلب (صرفاًکد ملی ثبت شده در فرم ثبت نام) به عنوان نام کاربری و رمز عبور در سامانه آزمون خواهد بود.

به منظور شبیه سازی محیط آزمون، برای آزمون آزمایشی مدت زمان در نظر گرفته شده است که به محض ورود داوطلب به محیط نرم افزار فعال خواهد شد.به همین منظور داوطلبان در زمان استفاده ازنرم افزار به این نکته توجه داشته باشند. 15 دقیقه برای بخش تخصصی و 30دقیقه برای بخش استعداد تحصیلی در نظر گرفته شده است.

آزمون هر داوطلب دارای دو بخش تخصصی و استعداد تحصیلی است که دارای مدت زمان مجزا از یکدیگر هستند و زمان هیچ کدام قابل تخصیص به دیگری نخواهد بود. (در آزمون اصلی نیز به همین شکل خواهد بود.)

داوطلب مجاز است با هریک از دو بخش آزمون (تخصصی یا استعداد تحصیلی) که بخواهد آزمون خود را آغاز کند و پس از پایان زمان هر بخش، داوطلب بخش دیگر آزمون را شروع می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1062128

وب گردی

وب گردی