درخشش  تیم اختراعات دانش آموزی و دانشجویی ایران در مسابقات جهانی تایلند

سرپرست تیم اختراعات ایران در مسابقات جهانی  تایلند گفت: تیم اختراعات دانش آموزی و دانشجویی ایران با شرکت ۱۰ اختراع و دریافت ۲ مدال طلا، ۲ نقره و کسب دوجایزه ویژه و کسب دیپلم افتخار از مسابقات جهانی دانشگاهی دانشگاه ملی کشور تایلند و کسب عنوان طرح برتر جهانی از KIPA کره جنوبی؛ پرچم کشورمان را در میان سایر کشورهای دارای قدرت تکنولوژی به اهتزازدرآوردند.

امیر عباس محمدی کوشکی سرپرست تیم اختراعات ایران در مسابقات جهانی تایلند، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، اظهار کرد: تیم اختراعات ایران متشکل از دانش آموزان و دانشجویان ایرانی همزمان با بزرگ ترین نمایشگاه و مسابقات جهانی نرم افزاری و بازی‌ها و اپلیکیشن های جهانی در تایلند اختراعات و دستاوردهای پژوهشی خود را با دیگر کشورها در مسابقات جهانی اختراعات تایلند به رقابت گذاشتند.

وی تصریح کرد: در این مسابقات کشورهایی از جمله امریکا،آلمان، انگلیس، فرانسه، کرواسی، تایوان، هند، مالزی، عربستان، ترکیه، کره جنوبی، ژاپن و دیگر کشور ها با 2هزار مخترع باهم رقابت کردند.

سرپرست تیم اختراعات ایران افزود: این مسابقات توسط سازمان مالکیت فکری جهانی و زیر نظر سازمان مالکیت فکری تایلند و با حمایت مستقیم دولت تایلند و وزارت علوم و اقتصاد کشورهای منطقه توسط سازمان ملی تحقیقات تایلند (NRCT) و فدراسیون مخترعین جهانی (IFIA) با همکاری سازمان های دیگر کشورها درحوزه اختراعات و پژوهش جهانی از جمله سازمان مالکیت فکری کره جنوبی و سازمان (KIPA) و (SIIF) کره جنوبی که در دنیا بسیار معتبر است با حضور سران ملی و جهانی اختراعات و وزارت علوم تایلند در ماه فوریه 2020 در بانکوک پایتخت این کشور برگزار شد.

کوشکی اظهار کرد: تیم دانش آموزی ایران در حوزه اختراعات پزشکی مدال نقره را شهریار شریعتی، عادل احمدی فریمان و مدال طلا را فاطمه ابراهیمی مفرد در این حوزه برای کشور کسب کردند.

تیم اختراعات و پژوهشی دانشجویی ایران نیز در حوزه های تجهیزات پزشکی، فناوری اطلاعات و الکترونیک توانستند مدال طلا را با حضور امیرعباس محمدی کوشکی و مجید نوری، فائزه کارگری، زهرا قضاوی، غزل سهرابی، نگار عطایی و آرایانا نوری روی سکوی طلا قرار گرفتند. همچنین زهرا نادری، میثم پور یوسفیان و علی نوری نیز توانستند مدال نقره را کسب کنند و روی سکوی دوم قرار گیرند.

سرپرست تیم اختراعات ایران امیرعباس محمدی کوشکی نیز توانست بهترین جایزه ویژه و معتبر‌ترین جایزه این مسابقات جهانی را در میان 60 کشور از سازمان مالکیت فکری کشور کره جنوبی کسب کند و جز سه اختراع برتر این مسابقات جهانی قرار گیرد.

کوشکی گفت: تیم اختراعات دانش آموزی و دانشجویی ایران با شرکت ده اختراع و دریافت مدال طلا و نقره و کسب دو جایزه ویژه و کسب دیپلم افتخار از مسابقات جهانی دانشگاهی دانشگاه ملی کشور تایلند و کسب عنوان طرح برتر جهانی از KIPA کره جنوبی پرچم کشورمان ایران را در میان سایر کشور های دارای قدرت تکنولوژی به نمایش در آوردند.
این دانشجو دانشگاه اسفراین در خصوص اختراعات ارائه شده توضیح داد: دستکش هوشمند راهنمایی و رانندگی با قابلیت نمایش و کنترل ترافیک با ال سی دی (LCD) که در ان قرار گرفته را می توان برای صدور جریمه و قابلیت راکت دستی با ال ای دی های سبز (LED) و زرد و قرمز برای کنترل چهار راه‌ها و هدایت ماشین ها استفاده کرد.

سرپرست تیم اختراعات ایران همچنین تصریح کرد: سیستم بیمارستان هوشمند و تخت هوشمند بیماران که دارای اسکنر (پردازنده) و کنترل علائم حیاتی بیماران و ارتباط بیمار از طریق تخت با داروخانه - پرستار و دکتر است. همچنین دستبند هوشمند برای افرادی که آلزایمر دارند نیز مورد توجه سایر کشور ها قرار گرفت. این دستبند با قابلیت کنترل و ردیابی و ذخیره اطلاعات بیمار کمک بسیاری به خانواده هایی که افراد آلزایمری دارند، می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: دستکش هوشمند راهنمایی و رانندگی سه سیستمی ماموران راهنمایی و رانندگی در یک دستکش قرار گرفته است. در پشت این دستکش LCD قراردارد که قابلیت نمایش تمامی نقاط ترافیکی یک شهر با رنگ های سبز و قرمز را دارد. این امر کمک بسیاری به مامور راهنمایی و رانندگی جهت کنترل ترافیک می‌کند؛ این سیستم قابلیت اتصال به مرکز کنترل ترافیک را نیز دارد و ماموران می‌توانند پلاک و علت تخلف را به صورت وویس گفته و به مرکز ارسال کنند. همچنین این سیستم در نرم افزار عددها را در محل پلاک و علت تخلف را به نوشتار تبدیل کرده و جریمه صادر می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1062987

وب گردی

وب گردی