راه اندازی مرکز جامع ویروس‌شناسی در واحد تهران مرکزی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از راه ‌اندازی مرکز جامع ویروس شناسی در واحد تهران مرکزی خبر داد.

سید علی ابطحی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اقدامات حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای مقابله با ویروس کرونا گفت: بیمارستان های بوعلی، امیر المؤمنین و فرهیختگان با علاقه‌مندی و احساس مسئولیت و احساس وظیفه از شروع کرونا به صورت خودجوش تمام امکانات را برای مقابله با شیوع ویروس کرونا آماده کردند.

او ادامه داد: در حال حاضر بخش بیماران کرونایی در هر سه بیمارستان دانشگاه آزاد اسلامی در تهران شکل گرفته است. در این مدت با وجود این که حامیان اصلی سلامت مردم کادر پزشکی و پرستاری بیمارستان ها بودند، کادرهای پشتیبانی نیز در کنار کادر درمانی فعالیت خود را آغاز کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با بیان این که گروه های جهادی نیز در بین خیرین و دانشجویان شکل گرفته است، اضافه کرد: این گروه های جهادی تجهیزات لازم از جمله گان و ماسک را فراهم کرده اند و از نظر وسایل و تجهیزات پزشکی در وضعیت خوبی هستیم.

اکثر کارشناسان سامانه ۴۰۳۰ از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران هستند

او با بیان این که دانشکده علوم پزشکی آزاد تهران آموزش مجازی خود را نیز آغاز کرده است، تصریح کرد: کلاس های دروسی که می‌توانستیم به صورت مجازی برگزار کنیم، شکل گرفت و آموزش مجازی آن ها در حال انجام است. به گفته ابطحی اکثر کارشناسان سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران هستند.

ابطحی ادامه داد: علاوه بر بخش درمان، یک مرکز ویروس شناسی در درمانگاه قدس راه اندازی کردیم که تجهیزات این درمانگاه از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تامین شد و دکتر آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز در این راستا هماهنگی و کمک های لازم در کسب مجوز و خرید تجهیزات را انجام دادند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با بیان این که این مرکز برای تشخیص کرونا است، اضافه کرد: ۸۰ نمونه تست در این مرکز انجام شده است. این مرکز هم برای پاسخگویی به نیاز مردم و هم آموزش دانشجویان راه اندازی شده است. علاوه بر آن در واحد تهران مرکزی با موافقت دکتر آقامیری در حال راه اندازی یک مرکز جامع ویروس شناسی هستیم.

او تاکید کرد: ساخت این مرکز به پایان رسیده و در حال حاضر مقدمات تجهیز آن آغاز شده است. این مرکز برای همیشه می‌تواند هم برای مردم و هم کشور برای تمام بیماران ویروسی مفید باشد؛ تا قبل از پایان فروردین ماه این مرکز تجهیز خواهد شد و دومین مرکز آزمایشات ویروس شناسی در استان تهران خواهد بود.

ابطحی با بیان این که در بیمارستان بوعلی در حال راه اندازی یک بخش آی سی یو جدید هستیم، گفت: در نظر داریم این بخش تا آخر فروردین راه اندازی و افتتاح شده و به امکانات بیمارستان بوعلی اضافه شود تا بیمارانی که نیاز به مراقبت های ویژه دارند در این بخش بستری شوند. در حقیقت توان بیمارستان را در پذیرش بیمارانی که نیاز به مراقبت های ویژه دارند، دوبرابر خواهیم کرد.

او گفت: علاوه بر این که در پذیرش بیماران و ایجاد آزمایشگاه ویروس شناسی اقدامات لازم را انجام دادیم، با موافقت دکتر آقامیری خوابگاه های دانشجویی به عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی در نظر گرفته شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران توضیح داد: این نقاهتگاه ها به دو شکل پیش بینی شده است؛ یعنی نقاهتگاه برای افرادی که تست کرونای آن ها مثبت است اما نیاز به بستری در بیمارستان ندارد اما در عین حال باید قرنطینه شود. نقاهتگاه دوم برای افرادی است که در بیمارستان بستری بوده و در حال حاضر بهبود یافته است؛ اما به دلیل ناقل بودن نمیتواند به منزل رفته و در جامعه حضور پیدا کند. این مراکز نقاهتگاهی در صورت نیاز در اختیار مردم تهران قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در بخش دیگری از سخنان خود درباره حضور دانشجویان علوم پزشکی در بیمارستان ها و خدمت به بیماران کرونایی گفت: دانشجوی پرستاری که ترم ۶ خود را طی کرده باشد؛ می‌توانیم با او قراردادی به عنوان قرارداد کار منعقد کنیم. دانشجویانی نیز که در بخش بیماران کرونایی فعالیت می کنند باید در مرحله ای باشند که دوره بالینی آن ها آغاز شده باشد تا بتوانند در این بخش فعالیت کرده و حضور آن ها به عنوان گذراندن واحد عملی محسوب شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1065148

وب گردی

وب گردی