تأسیس واحدهای دانشگاهی در محروم‌ترین نقاط کشور، گامی در جهت تحقق عدالت آموزشی است

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، سی و هشتمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک گفت.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، احمد حیدری معاون پارلمانی و سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی ضمن تبریک سی و هشتمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، از تاثیرگذاری بزرگترین دانشگاه حضوری جهان در ابعادِ علمی، اجتماعی و فناوری سخن گفت و به راهبردهای پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی، برای تحقق دانشگاه نسل چهارم با تکیه بر فاکتورهای دانشگاه اسلامی اشاره کرد.

متن پیام سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است:

«دانشگاه آزاد اسلامی که به برکت انقلاب اسلامی و ۲ سال پس از انقلاب فرهنگی تاسیس شد، در طول ۳۸ بهار از فعالیت های خود، نقش بسزایی در پیشرفت های علمی و تحقیقاتی کشور و گسترش عدالت آموزشی ایفا کرده و با روی کار آمدن مدیریت جدید، تحولی در برنامه ها و راهبردهای دانشگاه ایجاد شده است.

چهارگانه آموزش، پژوهش، مهارت و فناوری از دغدغه های اصلی مدیران دانشگاه محسوب می شود و دانشگاه آزاد اسلامی در این دوره زمانی از آموزشِ صرف گذر کرده است تا با پرورش نخبگان بومی، علاوه بر توسعه منطقه ای و کمک به اقتصاد شهری، مسیر اشتغالزایی را برای دانشحویان خود هموارتر کند.

دانشگاه آزاد اسلامی با بیش از ۶ میلیون فارغ التحصیل، بیش از ۱ میلیون دانشحو و ۷۰ هزار عضو هیات علمی و مدرس، بازویِ پرتوان علمی کشور به حساب می آید و دانشجویان این دانشگاه در بسیاری از رشته‌های پزشکی و مهندسی پیشتاز هستند هم چنین توجه به رشته های پایه و کشاورزی از روز اول مدنظر ریاست دانشگاه قرار گرفت که با ایجاد معاونت مربوطه و بازمهندسیِ این رشته ها علاوه بر جذب دانشجویان علاقمند، به توسعه بخش کشاورزی کشور کمک کرده است که ماموریت ویژه برخی واحدها در راستای طرح ملی بذر، اقدام عملی در این زمینه محسوب می شود.

عدالت آموزشی، یکی از اصلی ترین اهداف دانشگاه بوده که با راه اندازی بیش از ۴۰۰ واحد و مرکز آموزشی، در اقصی نقاط کشور از جمله محرومترین مناطق استان سیستان و بلوچستان، برای تحقق این هدف گام برداشته است اما دانشگاه در رویکردِ تحولی قصد دارد با توسعه سراهای نوآوری و عملیاتی شدن طرح های پایش، پویش و رویش و قرارداد با مراکز صنعتی و دولتی در شهرهای مختلف کشور، از مهاجرت نخبگانِ بومی جلوگیری کند تا پس از تحقق عدالت آموزشی به عدالتِ اقتصادی و صنعتی در کشور کمک کند.

یکی دیگر از برنامه های دانشگاه که در سال‌های گذشته کمتر به آن توجه می‌شد، تاثیرگذاری اجتماعی است که نمونه آن را در سیل، زلزله و شیوع ویروس کرونا با راه اندازی قرارگاه‌های جهادی و استفاده از امکانات لجستیکی و نیروی انسانی برای مقابله با این بحران‌های اجتماعی شاهد بودیم از منظرِ علمی هم تدوین نظام موضوعاتِ ایدز و سیل در طرح پایش گواهی بر این مدعاست.

اکنون دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از ظرفیت عظیم نیروی انسانی در شاخص‌های نوآوری، مقالات علمی و بسیاری از شاخص های دیگر، در زُمره برترین مراکز آموزشی دنیا قرار گرفته است که اجرای برنامه‌های راهبردی دانشگاه در بخش‌های پژوهش، فناوری و نوآوری جز با همکاری همه فرهیختگانِ دانشگاه میسر نمی شود.

اینجانب ضمن تبریک سی و هشتمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، امیدوارم که ریل‌گذاری دانشگاه در مسیر توسعه فناوری و نوآوری، به رشد پرشتاب علمی کشور و رسیدن به آرمان‌های متعالی کمک کند.»

انتهای پیام/

کد خبر: 1069955

وب گردی

وب گردی