کاهش آسیب پذیری کشور در برابر بحران‌ها با گفتمان سازی و تقویت دانش

رئیس دانشگاه آزاد تهران شمال در جلسه کمیته شورای سیاستگذاری همایش ملی مجازی مدیریت بحران کرونا گفت: بهره گیری از تجربیات تلخ و دستاوردهای مثبت مدیریت بحران کرونا و گفتمان سازی علمی و تقویتِ تولید دانش در تمامی زمینه های آن در جهت افزایش تاب آوری جامعه و کاهش آسیب پذیری در برابر بحران ها و تهدیدات آینده بسیار مهم و ضروری است.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، اولین جلسه کمیته شورای سیاستگذاری همایش ملی مجازی مدیریت بحران کرونا(فرصت ها و تهدیدها)، با شعار مصونیت افزایی گام دوم انقلاب، با حضور رئیس و مسئولین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، نمایندگان سازمان پدافندغیرعامل و تعدادی از چهره های علمی و دانشگاهی کشور برگزار شد.

محمود آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد استان تهران، در این جلسه با تقدیر از عملکرد علمی-پژوهشی واحد تهران شمال، موضوع کرونا را یک موضوع مهم جهانی و نقطه عطفی در تاریخ خواند که تبعات مثبت و منفی بزرگی را در پی داشته و دارد.

رئیس دانشگاه آزاد استان تهران، نمره مدیریت کشور در موضوع کرونا را در سطح جهان قابل تقدیر خواند و نقش مقام معظم رهبری در کسب این توفیق را بسیار مشهود و غیرقابل کتمان ذکر کرد.

وی از اعضای شورای سیاستگذاری این همایش خواست که ابعاد مختلف شیوع ویروس کرونا در این همایش مورد نظر قرار گیرد و طی آن، راهکارهایی برای موارد مشابهی که در آینده ممکن است رخ دهد، تدوین شود.

آقامیری در پایان ضمن تاکید بر این موضوع که در این همایش مهم از ظرفیت تمام دانشگاه های کشور اعم از دانشگاه آزاد، دانشگاه های ملی، دانشگاه های پزشکی و سازمان های ذیربط استفاده گردد، گفت: تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در این زمینه با این مجموعه همکاری کامل خواهند داشت.

در این جلسه حمیدرضا خالدی، رئیس واحد تهران شمال، با گرامی داشت یاد بنیانگذار جمهوری اسلامی و شهدای 15 خرداد و تمامی شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعین حرم، هدف از برگزاری این همایش را استفاده از ظرفیت بالای دانشگاه آزاد در حوزه های مختلف علمی-پژوهشی خواند و گفت: بهره گیری از تجربیات تلخ و دستاوردهای مثبت مدیریت بحران کرونا و گفتمان سازی علمی و تقویتِ تولید دانش در تمامی زمینه های آن در جهت افزایش تاب آوری جامعه و کاهش آسیب پذیری در برابر بحران ها و تهدیدات آینده بسیار مهم و ضروری بوده و نقش دانشگاه در این زمینه بسیار اساسی و محوری است.

خالدی در ادامه سخنانش 7 محور کلی این همایش را "مدیریت"، "اقتصاد"، "حقوق و روابط بین الملل"، "سلامت"، "رسانه"، "سبک زندگی"، "آموزش و پژوهش و فناوری" اعلام کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با اشاره به اینکه بحران کرونا، بحران بسیار گسترده و پیچیده ای بود که در شروع گام دوم انقلاب با آن مواجه شدیم، گفت: توجه به درک دقیق تر از واقعیت های جهان پساکرونا در جهت مصونیت بخشی نظام و حفظ اقتدار کشور در مسیر گام دوم انقلاب باید در دستور کار نخبگان جامعه و حوزه های اندیشه ورز قرار گیرد تا در اخذ تصمیمات و سیاستگذاری مدیران عالی کشور استفاده گردد.

در ادامه این جلسه، محبی، معاون فرهنگی سازمان پدافندغیرعامل، با بیان این مطلب که جهان در حال یک پوست اندازی و تغییر و تحول عظیم است، گفت: دانشگاه باید خود را با رویکردهای کشور هماهنگ کند و در موضوعات مختلف تمهیدات علمی لازم را بیاندیشد.

وی با اشاره به برخی از اقدامات انجام گرفته توسط وزارت دفاع، بسیج، نیروی انتظامی و ارتش در حوزه مبارزه با شیوع کرونا، گفت: در کشور ما دیپلماسی جهادی بهتر از هر نوع دیپلماسی جواب می دهد.

معاون فرهنگی سازمان پدافندغیرعامل با ارائه این توصیه که تاثیرفضای سایبری بر نحوه مقابله با کرونا نیز در سرفصل های همایش گنجانده شود، گفت: لازم است که این همایش با نگاه به آینده و با رویکرد آینده نگرانه تعریف شود.

در ادامه این جلسه هر کدام از اعضای کمیته شورای سیاستگذاری همایش، نظرات و دیدگاه های خود را مطرح و پیرامون محورهای اصلی همایش بحث و تبادل نظر کردند و مقرر شد که این جلسات تا نهایی شدن جزئیات همایش، ادامه یابد.

همایش ملیِ مجازی مدیریت بحران کرونا(فرصت ها و تهدیدها) با شعار "مصونیت افزایی گام دوم انقلاب"، به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در نیمه شهریور سال جاری با ریاست دکتر طهرانچی و محمودرضا آقامیری بعنوان دبیر همایش برگزار خواهد شد.

کد خبر: 1070855

وب گردی

وب گردی