اخذ مجوز اولین نشریه علمی و تخصصی صنایع غذایی در دانشگاه آزاد واحد ورامین-پیشوا

دوشنبه 23 تیر 1399 - 09:19
کد مطلب: 1074504
حامد زارعی

با موافقت کمیسیون تخصصی نشریات علمی معاونت علوم،مهندسی و کشاورزی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اولین نشریه علمی و تخصصی صنایع غذایی در دانشگاه آزاد واحد ورامین-پیشوا مجوز گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، حامد زارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا در خصوص اخذ مجوز نشریه علمی تخصصی صنایع غذایی در این واحد دانشگاهی گفت: در راستای اجرای برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک اولین نشریه علمی و تخصصی صنایع غذایی با موضوع کشاورزی و امنیت غذایی در این واحد دانشگاهی مورد موافقت کمیسیون تخصصی نشریات علمی معاونت علوم،مهندسی و کشاورزی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک افزود: این موضوع طی ابلاغیه ای از سوی اداره کل امور پژوهشی و پروژه های تحصیلات تکمیلی علوم، مهندسی و کشاورزی به دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اعلام شده است .

حامد زارعی با توضیح اینکه اعضاء هیأت تحریریه این مجله، متشکل از اعضاء هیأت علمی این واحد دانشگاهی و سایر دانشگاه ها می باشد، تصریح کرد: در آینده نزدیک این مجله تخصصی با عنوان " فرآوری و ایمنی مواد غذایی " منتشر می شود.

انتهای پیام /

167 / 167

نظرات

1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.

ایسکاTV

اخبار پر بازدید

آخرین اخبار