نوچه‌های رجال سیاسی مسئولیت‌ها را یکی پس از دیگری درو کرده‌اند

نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در دیدار رمضانه با رهبر انقلاب گفت: کیف کش‌ها و نوچه‌های رجال سیاسی مسئولیت‌ها را یکی پس از دیگری مانند گندم درو می‌کنند و در ولع کسب مسئولیت‌ها، هر مسئولیت را پله‌ مسئولیت بعدی می‌کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، توحید تقی زاده دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان عصر امروز در دیدار رمضانیه سال ۱۴۰۰ دانشجویان با رهبر انقلاب، که به صورت مجازی برگزار شد، به سخنرانی پرداخت.

متن کامل این سخنرانی به شرح زیر است:

یکی از مصیبت‌های عصر ما این است که اشخاص کم کم جانشین ارزش‌ها می‌شوند (شهید مظلوم دکتر بهشتی)

بنده امروز سلام گرم دوستانم، اعضای بزرگترین اتحادیه دانشجویی ایران را محضر شما پدر دلسوز و مهربان اعلام می‌نمایم، ما امسال در اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با توجه به موقعیت خاص تاریخی، یعنی شروع قرن پانزدهم و زیست در سالیان آغازین گام دوم، گفتمانی انتخاب نموده و تلاش کردیم تا این گفتمان به باوری عمومی و اثرگذار حداقل در محیط دانشگاهی تبدیل شود.


از دید ما آنچه که کشور را در گام اول انقلاب فارغ از رفت و آمد انسان‌ها با سلایق سیاسی مختلف دچار فراز و فرود نموده، قدیمی بودن نرم افزار حکمرانی در کشور و عقب افتادن از تحولات می‌باشد و در این مسیر معتقدیم اگر حکمرانی در کشور مبتنی بر همه نظریه‌های مترقی مردمسالاری دینی، عدالت اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و جهاد علمی در تمام شئون نهادهای اداری کشور تئوریزه و بسط پیدا می‌کرد، خیلی زودتر از مرحله‌ی تشکیل دولت اسلامی گذشته و جامعه‌ نمونه‌ اسلامی را تشکیل می‌دادیم و به عنوان ام القرای جهان اسلام به تمدن نوین اسلامی دست پیدا می‌کردیم، اما چه کنیم که حکمرانی مبتنی بر تئوری‌های لیبرالیستی و حکمرانان غربگرا، در طول این ۴۳ سال در بدنه‌ی اجرایی کشور با ظاهر اسلامی بر سر کار بوده و مانع تحول حکمرانی در گام اول شدند، پس با توجه به خوانش منویات امام و حضرتعالی گفتمانی انتخاب نمودیم تحت عنوان (تحول حکمرانی درگام دوم انقلاب) و معتقدیم در ادامه مسیر برای پویایی و چابک شدن سیستم اداری کشور باید، یک باز طراحی عملی صورت پذیرد و با اعتماد به ظرفیت جوانانی که روزی با تولید موشک یا روز دیگر با تولید واکسن بومی کرونا به دنبال حفظ جان مردم هستند، نقشه‌ای نو در انداخت؛ پس بر اساس همین گفتمان دغدغه‌هایی که به ذهن مان می‌رسد را خدمتتان بیان می‌کنیم.


۱- اقتصاد
آقاجان با وجود تاکیدات هرساله‌ی حضرتعالی بر اقتصاد و تولید داخلی، با وجود این دولت پیر و خسته، وضع معیشتی مردم، هر روز بدترشده و نه چرخ سانتریفیوژ می‌چرخد نه چرخ معیشت و سیاست‌های ضد رکود و ضد تورمی دولتی نتیجه‌ای جز رشد افسارگسیخته‌ی نقدینگی و کاهش ارزش پول ملی نداشته و تلاش‌های انقلابیون تازه نفس در قوای مقننه و قضاییه نیز، چون عزم راسخی در بدنه‌ی دولت وجود ندارد به نتیجه قابل قبول برای مردم نمی‌رسد.

برای ما جای تعجب دارد دولتی که توان تامین مایحتاج ساده‌ی مردم مانند مرغ و گوشت را ندارد با چه رویی برای انتخابات پیش رو صحبت از روی کارآمدن دولت سوم تدبیر و امید می‌کند.

حضرت آقا در سال گذشته در حرکتی هماهنگ کلیه‌ی ارکان نظام با تبلیغات رسمی در صدا و سیما مردم را به بازار سرمایه دعوت کردند و مردمی که تا دیروز پولشان را در بانک‌ها می‌گذاشتند یا با خرید دلار و سکه سرمایه‌ای برای آینده‌ی خود سرمایه گذاری می‌کردند، با امید و اعتماد به نظام اقتصادی ایران وارد بورس شدند و از سوی دیگر با آزادسازی سهام عدالت قریب بر ۵۰ میلیون ایرانی سهامدار بورس شدند و شد آنچه نباید برای مردم مظلوم اتفاق می‌افتاد.


تصمیمات خلق الساعه و آزمون و خطا و عدم پشتیبانی محسوس از بازار سرمایه، بلایی بر سر مردم آورد که امروز نه تنها سودی عایدشان نشد؛ بلکه قریب به ۴۰ درصد از اصل سرمایه شان نابود شده. چه کسی پاسخگوی این بی اعتمادی ایجاد شده خواهد بود؟


بازاری که می‌توانست نقدینگی را برای مجموعه‌های تولیدی و صنعتی با مشارکت مردم فراهم کند امروز به کابوس هر روزه‌ی ملت ایران تبدیل شده و جلسات بی نتیجه‌ی آقایان که اتفاق عینی را در بازگشت امید به ملت رغم نمی‌زند، نتیجه‌ای جز فرار سرمایه‌ی ملت به سمت بازارهای مالی خارجی و خروج ارز از کشور در پی نخواهد داشت، یعنی مشکل که حل نشد اوضاع بدتر هم شد.

۲- جوانان
رهبرا با وجود تاکید حضرتعالی بر جوانگرایی متاسفانه به جای آنکه در سازوکاری شفاف، جوانان متخصص و متعهدی که در گوشه و کنار کشور، شانه‌های خود را در زیر بار مشکلات کشور قرار داده اند از ظرفیت شان استفاده شود، کیف کش‌ها و نوچه‌های رجال سیاسی مسئولیت‌ها را یکی پس از دیگری مانند گندم درو می‌کنند و در ولع کسب مسئولیت‌ها، هر مسئولیت را پله‌ی مسئولیت بعدی می‌کنند و اسفناک که نام جوانان مومن و انقلابی را نیز برخود یدک می‌کشند، از جنابعالی ملتمسانه تقاضا داریم حداقل دستگاه‌های ذیل خودتان ضمن شفاف کردن ساختار جذب و ارتقای نیرو، حق جوانان متخصص و متعهد به خصوص شهرستانی‌ها را پایمال نکرده و تغییری در شیوه‌ی جوانگرایی خود اعمال کنند.


۳-سربازی
در یک سال گذشته بعد از توهین به سرباز شمالی و سیلی خوردن سرباز تهرانی، دوباره موج اعتراضات نسبت به مدل کنونی سربازی در بین جوانان فراگیر شد، رهبرا کشوری که می‌تواند از توان جوانان اش در جهاد اقتصادی، جنگ نرم و جهاد علمی استفاده کند چرا در حد کارهای ابتدایی که بعضاً تاثیری هم در تامین امنیت کشور ندارند از ظرفیت جوانان استفاده می‌کند، بارها مطالبات و خواسته‌ی به حق جوانان درباره تغییر شیوه‌ی کنونی سربازی در کشور را خدمت مسئولین امر گفته ایم، اما تا به امروز توجهی به این مطالبه عمومی جوانان نشده است، لطفا شما تدبیری کنید.


۴- خانواده
از سال‌های اول انقلاب، توجه به زنان سرپرست خانوار مساله‌ی مهمی بوده و این زنان فداکار علاوه بر نقش مادری، تامین معیشت خانواده را نیز بر دوش می‌کشند، اما متاسفانه برخوردهای سطحی و سلیقه‌ای به حوزه زنان و خانواده و کافی نبودن حمایت‌های دولتی موجب هجمه علیه نظام شده است. در اینجا خواهشمندیم ضمن تاکید به مسئولین، بر اجرای بند «ت» ماده ۸۰ قانون برنامه ششم توسعه، تاکید جدی برای توجه بیشتر به این گروه از اجتماع نیز کنید.

۵- مبانی
آقاجان در سال گذشته سعی کردیم با وجود لغو شدن اکثر دوره‌های حضوری دانشجویی از ظرفیت فضای مجازی برای تعمیق مبانی اسلام و انقلاب استفاده کنیم، اما با یک سوال جدی مواجه شده ایم.


سوال) جریان دانشجویی مسلمان در کنار مطالعه بیانات و منویات حضرت امام راحل و حضرتعالی به منظور فهم بیشتر مفاهیم بر روی کتب شهید مطهری، شهید بهشتی و مرحوم مصباح یزدی وقت می‌گذاشت، اما در سالیان اخیر با توجه به شکاف نسلی و متفاوت شدن شبهات و دغدغه‌های دینی و انقلابی نسل جوان، از جنابعالی خواهشمندیم به دلیل تسلط و آشنایی با نسل جدید حوزویان، از بین ایشان فرد یا افرادی را که بتوان به ایشان و کتبشان در تبیین مبانی اسلام و انقلاب رجوع نمود معرفی فرمایید؟

۶- بین الملل
در روزهای اخیر نیز دیدیم و شنیدیم که آشناهای دولت با هدف تاثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ سعی نمودند برای خود کلاهی بافته و جناح سیاسی شان را در تقابل با حاج قاسم، در یک دو قطبی خیالی، آبرومند سازند.


مدعیان دنیاشناسی! کجای دنیا، مسئولین بر چهره‌ی قهرمان ملی قلوب مردم شان چنگ می‌زنند؟ کجای دنیا وقتی رزمندگان غیور یک ملت که به صورت مستشاری یا به دعوت دولت‌های دیگر در خط مقدم در حال جانفشفانی و جهاد هستند را با نیش و کنایه دلسرد می‌کنند؟ بترسید از روزی که مصونیت‌های سیاسی و حقوقی برای شما برداشته شود.

۷-فضای مجازی
حضرت آقا با شیوع ویروس کرونا، استفاده از فضای مجازی افزایش یافته و به خصوص میزان استفاده از آن به دلیل مجازی شدن مقوله‌ی آموزش برای نسل دهه ۸۰ و۹۰ ای‌ها به فراگیری آن افزوده است و تمام دستگاه‌های عریض و طویلی که قرار بوده برای ساماندهی فضای مجازی با حمایت‌های مادی اقدام قابل توجهی صورت دهند، نه تنها موفق نبوده اند، بلکه هر روز شاهد از دست رفتن سنگرهای مقاومت در فضای مجازی می‌باشیم.


رهبرا! خرمشهرهای مجازی در حال سقوط است و پاوه و آبادان مجازی در حصر به سر می‌برند.
برآورد ما این است که کاری از نیروهای رزمنده و خودجوش دیگر بر نمی‌آید و تا زمانی که مسئولان کنونی، طرحی نو برای آفند و پدافند در فضای مجازی طراحی ننمایند تغییری در صحنه‌ی رقابت و جنگ نرم در فضای مجازی ظهور و بروز پیدا نمی‌کند.

۸- انتخابات
انتخابات به مانند بهار است و حضور مردم لازمه‌ قوام سیاست، اما آن چیزی که می‌تواند میوه‌های این باغ را سرما زده کند، ناامیدی و بی اعتمادی مردم از آینده است. در این میان گروه‌های بسیاری در وین و آلبانی و بعضا در داخل کشور در تلاش هستند با ایجاد دو قطبی‌های کاذب و القاء فضای ناامیدی به نقشه‌های شوم خود در مورد آینده کشور جامه عمل بپوشانند. در همین راستا اتاق فکرهای آقایان چندصباحی است در خارج از کشور تشکیل شده و دوباره مافیا می‌خواهند خود را بجای شهروند جا زده و با شرطی کردن مسائل کشور خسارت جبران ناپذیری به کشور وارد نمایند.


‹‹کشتی بان را سیاستی دگر باید›› دولت گام دومی با رویکرد انقلابی و ضد فساد که سابقه‌ این امر را در رزومه‌ خود داشته باشد دوای درد این روزهای کشور است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1095424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =