فضای سیاستگذاری با کمک اساتید و پژوهشگران احیا شود

رئیس دانشگاه صنعتی شریف بر ضرورت جمع‌آوری نظرات استادان و پژوهشگران برای رسیدن به سیاستگذاری تاکید کرد و گفت: تلاش داریم فضای گفتمانی علنی و سیاست گذاری را احیا کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، رسول جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریفی در نشست خبری پنجمین کنفرانس حکمرانی و سیاست گذاری عمومی که امروز چهارشنبه ۲۸ تیرماه در دانشگاه شریف برگزار شد، گفت: ورود به علوم جدید برای دانشگاه شریف همواره یک راهبرد بوده است.

سیاست‌گذاری، وظیفه اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است

وی ادامه داد: ما دانشگاه شریف را به سمت فناوری نرم و غیر نرم جدید پیش برده‌ایم. فناوری غیر نرم به معنای موضوعاتی بوده که با جامعه در ارتباط است.  فناوری نرم، دانشگاه را به سمت سیاستگذاری پیش می‌برد. در این راستا پژوهشکده سیاستگذاری تاسیس شده است.

رئیس دانشگاه شریف تصریح کرد: قدرت کمی و کیفی اعضای هیئت علمی، جذب دانشجویان و رفتن دانش آموختگان به فضای مدیریتی کشور از جمله اولویت‌های دانشگاه شریف در حوزه سیاستگذاری است.

جلیلی گفت: در سال‌های اخیر شاهد بودیم که نخبگان علمی و دانش آموختگان رشته‌های مهندسی در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد به رشته های سیاستگذاری علاقمند شده‌اند. این پدیده برای آموزش عالی یک موضوع نیک و مبارک است‌.

رئیس دانشگاه شریف اظهار کرد: ما به زودی در علوم فناوری زیستی هم ورود خواهیم کرد تا مشکلات کشور در این حوزه هم حل شود.

وی با تاکید بر خرد جمعی اضافه کرد: البته جمع‌آوری نظرات استادان و پژوهشگران برای رسیدن به سیاستگذاری لازم است. 

جلیلی گفت: در سال‌های اخیر فضای گفتمانی در آموزش عالی تحت تاثیر رشد فضای مجازی و کرونا بوده است. برای همین ما با برگزاری کنفرانس یا همایش های مختلف، تلاش داریم فضای گفتمانی علنی و سیاست گذاری را احیا کنیم.

رئیس دانشگاه شریف تصریح کرد: تاثیر کنفرانس‌های مختلف باید منجر به اعتبار بخشیدن به دانشگاه شریف شود.

یافته‌های علمی باید به بدنه تصمیم‌گیری کشور تزریق شود

همچنین رضا میرنظانی رئیس پژوهشکده سیاستگذاری علم دانشگاه شریف اظهار کرد: تشکیل رشته‌های سیاست گذاری و تاسیس پژوهشکده در دانشگاه شریف به اواسط دهه ۸۰ بر می‌گردد.

وی گفت: دانشگاه شریف از نظر  رشته‌های مهندسی و دانشجویان و استادان وضعیت مناسبی داشت‌ در این راستا ما به فکر افتاده‌ایم که این دانشگاه را در رشته‌های مدیریت و اقتصاد هم غنی کنیم.

میرنظانی اضافه کرد: یافته‌های علمی باید به بدنه تصمیم‌گیری کشور تزریق شود. برای همین تاسیس و گسترش رشته‌های سیاست گذاری در آموزش عالی احساس می‌شود.

رئیس پژوهشکده سیاست گذاری علم دانشگاه شریف گفت: دانشگاه شریف برای تاثیرگذاری بیشتر در کشور، کنفرانس حمکرانی را در سال ۹۶ برگزار کرد. البته به دلیل کرونا، وقف‌هایی در برگزاری آن ایجاد شد.

وی درباره محورهای کنفرانس تصریح کرد: این کنفرانس در محورهای اقتصادی مانند تولید و تورم و امید و آینده، انرژی مانند فناوری و نوآوری، ژئوپلیتیک، آی و محیط زیست، مهاجرت، اجتماعی، نظام اداری است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پنجمین کنفرانس حکمرانی و سیاست‌گذاری عمومی با شعار حکمرانی تحول در مهرماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1190369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =