نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده‌های شهدای مدافع حرم

نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده‌های مدافع حرم از گروهک‌های تروریستی تحت حمایت دولت تروریستی ایالات متحده آمریکا در حالی برگزار شد که آنان خواستار صدور حکم اشد مجازات برای دولتمردان آمریکایی شدند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده‌های شهدای مدافع حرم از گروهک‌های تروریستی تحت حمایت مستقیم دولت تروریستی ایالات متحده آمریکا با دادخواهی ۶۴۶ نفر از ۱۵ استان کشور از حدود ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۱۴ آبان ماه به‌ صورت برخط در شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی ویژه روابط بین‌الملل تهران آغاز شد.

بیشتر بخوانید

متهم اصلی پرونده حمله به حرم شاهچراغ به اعدام محکوم شد

در این دادگاه با حضور خواهان، به دادخواهی خواهان پرونده مبنی بر مطالبه خسارات مادی، معنوی و تنبیهی ناشی از اقدامات تروریستی دولت ایالات متحده آمریکا و فرماندهان وقت و گروهی آن‌ها مبنی بر راه‌اندازی جبهه‌های گروهک‌های تروریستی داعش، النصره و جیش الظلم رسیدگی می‌شود.

شهدای مظلوم و با غیرت مدافع حرم، در غربت جان باختند

قاضی حسین‌زاده در نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده‌های شهدای مدافع حرم از گروهک‌های تروریستی تحت حمایت مستقیم دولت تروریستی ایالت متحده آمریکا، مقدم خانواده معظم و مظلوم شهدای مدافع حرم در جلسه دادگاه را گرامی‌داشت و افزود: شهدای مظلوم مدافع حرم در عین داشتن غیرت در غربت جان باختند تا ما در آسایش و آرامش باشیم.

وی ضمن اعلام رسمیت جلسه دادگاه، اظهار داشت: دادگاه حقوقی حاضر ویژه رسیدگی به دعاوی حقوقی بین‌الملل با استناد به قوانین و مقررات متعدد، صلاحیت رسیدگی به این پرونده را دارد.

قاضی دادگاه با اشاره به اصل ۳۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی، دادخواهی را حق فرد دانست و گفت: براساس قانون، محاکم دادگستری جمهوری اسلامی ایران در دعاوی مدنی علیه دولت‌هایی که مبادرت به نقض مصونیت ایران داشته باشند، صلاحیت ورود دارد و در این رابطه دولت ایالات متحده وفق آرای متعدد موجود، صلاحیت دولت ما را در محاکم خود نقض کرده است؛ بنابراین از این نظر می‌توانیم به طرفیت این دولت اقامه دعوا کنیم.

رئیس شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی بین‌الملل اضافه کرد: دولت ایران مکلف است اقدامات و ملزومات دادخواهی را برای خانواده‌هایی که از اقدامات آمریکا خسارت دیده‌اند فراهم کند همچنین به دولت ایران اجازه داده شده است تدارک و اقدامات را علیه دشمنان فراهم کند.
% buffered
۰۰:۰۰
۰۲:۲۶
Download

در ادامه محمدی، وکیل مدافع دادخواهان نیز موارد قانونی رسیدگی حقوقی به دادخواهی خانواده شهدای حرم از گروهک‌های ترویستی تحت حمایت آمریکا را برشمرد و در ادامه تصاویری از اقرار خواندگان شامل برخی مسئولین دولت ایالات متحده آمریکا را با اجازه قاضی به نمایش درآورد.

پس از پخش ادله تصویری، رئیس دادگاه با اشاره به تصاویر پخش شده و مظلومیت شهدای مدافع حرم گفت: از این مستندات اقرارهای قریب به واقع آمریکا است که در زمان رقابت انتخاباتی آمریکا اقرار کردند که داعش را خودشان(آمریکا) به وجود آوردند و به آنها آذوقه و غذا رساندند و این گروهک‌های تکفیری را مورد حمایت قرار دادند.

در ادامه از خانواده شهدای مدافع حرم درخواست شد تا اظهارات خود را بیان کنند.

اختر تاران همسر شهید مدافع حرم خیرالله صمدی از استان زنجان در جایگاه قرار گرفت و ضمن قرائت سوره نصر گفت: در اثر ظهور گروهک‌های تکفیری مورد حمایت دولت آمریکا، بالاترین سطح از تحقیر و تجاوز و نسل‌کشی در غرب آسیا به عنوان یکی از مهمترین مناطق دنیا، رخ داد و مجاهدان مهاجر و در صدر آنها سردار آسمانی شهید سردار حاج قاسم سلیمانی برای مبارزه با مزدوران نیابتی با دعوت رسمی دولت‌های عراق و سوریه به جهاد برخاستند.

وی با اشاره به جنایات تروریست‌های تکفیری و داعش افزود: آمریکا می‌خواست از طریق این گروهک‌ها به حضور خود در منطقه تدوام دهد و طبق اعلام گزارش ابوبکر البغدادی امیر خودخوانده داعش ۵۷۰ هزار نفر در عملیات‌های داعش جان خود را از دست داده‌اند.

همسر شهید صمدی از دادگاه صدور اشد مجازات را برای دولت تروریست پرور آمریکا خواستار شد.
% buffered
۰۰:۰۰
۰۱:۰۲
Download

آمریکا باید پاسخگوی خسارات مادی و معنوی جنگ در منطقه باشد

پس از آن، با دستور رئیس دادگاه، مریم رخشانی همسر خبرنگار شهید مدافع حرم محسن خزایی از استان سیستان و بلوچستان در جایگاه قرار گرفت و گفت: درهم تنیدگی تروریسم به‌گونه‌ای است که گروههای تروریستی مانند داعش، النصره، القاعده، جبهه الشام با استفاده از امکانات فضای مجازی به ترویج دیدگاههای تکفیری و منحرفانه خود اقدام می‌کنند و فضای مجازی از نظر عملکردی از ابزارهای ارتباطی و بسترهای چند رسانه‌ای به عنوان عاملی تسهیل کننده و اثرگذار بر مخاطب و جذب نیرو ایجاد و توسعه شبکه ای از سلول‌های تروریستی توسط این گروههای دست نشانده مورد بهره‌وری قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: واگذاری ظرفیت‌های رسانه‌ای به گروهک‌های تروریستی و تکفیری برای تبلیغ و ارعاب و جذب مخاطب برای اهداف نامشروع آنها است.

همسر شهید خزایی افزود: آمریکا مستقیم و در جنایات جنگی و ضد حقوق بشری آنها شریک و باید پاسخگوی همه این خسارات مادی و معنوی غیرقابل جبران مردم مظلوم عراق و سوریه و خانواده شهدای مقابله با تروریست‌ها از کشورهای مورد اشاره و یاران مهاجر و مجاهد سردار سلیمانی باشند.

وی اضافه کرد:همراهی رسانه‌ای غربی و عربی با داعش در زمانی که بخش عمده ای از سرزمین عراق و سوریه در تصرف داعش بود، نمونه دیگری از حمایت آمریکا و غرب از داعش و گروههای تروریستی است.همسر شهید خزایی گفت: بزرگنمایی موفقیت های داعش و دیگر گروهک‌های تکفیری و تروریستی از دیگر حمایت‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی آمریکا است.

همسر شهید مدافع حرم تصریح کرد: واقعیت این است که همچنان ماشین رسانه‌ای آمریکا و شبکه‌های اجتماعی آشکارا از این تروریست‌ها حمایت می‌کنند در حالی که همین شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها جنایات رژیم صهیونسیتی در غزه و کرانه باختری را نادیده می‌انگارند.

همسر شهید خزایی گفت: همسرم یکی از رزمندگان داوطلب برای انتقال اخبار واقعی و انعکاس و افشای جنایات گروههای تروریستی و تکفیری تحت حمایت آمریکا با سلاح ابزار رسانه و دوربین خود در صحنه جنگ، تخریب و کشتار این گروه‌ها حاضر و به دست اشقیای داعشی مظلومانه در غربت به شهادت رسید.

وی از دادگاه درخواست کرد با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود حداکثر محکومیت قانونی و بازدارنده را برای دولت و مقامات تروریست آمریکا صادر کند.

حضور آمریکا در جنگ نیابتی تایید شده است

قاضی دادگاه گفت: تحقیقات دادگاه و گزارش ضابطان، حضور آمریکا در جنگ نیابتی را تأیید می‌کند و راه‌اندازی جنگ در اطراف مرزهای جمهوری اسلامی ایران با هدف سلب امنیت مردم ایران یکی از اهداف امریکا برای حضور در این جنگ های نیابتی است.

در ادامه این جلسه دادگاه با دستور قاضی حسین‌زاده عقیله ملازاده مادر شهید مدافع حرم محمود رادمهر از مازندان در جایگاه حاضر شد و ضمن قدردانی از قوه قضائیه برای برگزاری این دادگاه بین‌المللی که چهره واقعی آمریکای تروریست پرور را بر ملا می‌کند، افزود: فرصت را مغتنم می شمارم و به گوشه ای از اهداف آمریکا در طراحی و ایجاد گروه های تروریستی خطرناک مانند القاعده، داعش، جبهه النصر و... در منطقه غرب آسیا به خصوص در عراق و سوریه می‌پردازم.

وی با اشاره به گزارش های رسمی در بحران سوریه و حمایت ایالات متحده از گروه‌های نیابتی شورشی ضد دولت قانونی سوریه اظهار داشت: ششم آوریل ۲۰۱۷ میلادی با دستور رئیس جمهور وقت آمریکا نیروی دریایی آمریکا از دو ناوشکن خود در مدیترانه، ۵۹ فروند موشک کروز به پایگاه های هوایی سوریه در حال مقابله با داعش و گروه های تروریستی در سرزمین خود بودند، شلیک کرد. این حمایت آشکار آمریکا از گروه‌های تروریستی سند حمایت مستقیم آمریکا از تروریست‌های دست‌نشانده خود در سوریه است.

مادر شهید مدافع حرم رادمهر گفت: با توجه به جنایاتی که گروه های تروریستی تکفیری در منطقه و دیگر کشورها مرتکب شده اند و اعترافات صریح مقامات آمریکا از جمله آنچه در کتاب خاطرات خانم هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمده است، آنها حمایت مستقیم از گروهک‌های تکفیری و تروریستی داشتند.

وی افزود: آیا نباید بر اساس آموزه‌های عدالت مقامات گذشته و حال دولت امریکا که همان مسیر حمایت از تروریست ها به خصوص حمایت از تروریسم دولتی رژیم غلصب صهیونیستی را ادامه می دهند و مکرر مرتکب نقض فاحش حقوق بشر می شوند، برخورد قضایی شود؟

مادر شهید مدافع حرم رادمهر گفت: بسیاری از مقامات کشورها و رسانه ها حمایت از آمریکا از گروه‌های تروریستی در غرب آسیا گزارش کردند. گلوباج ریسرچ در مقاله‌ای، سیاست آمریکا در قبال تروریسم در منطقه غرب آسیا را این گونه تحلیل می کند که ایالات متحد ابزارهای ترور از جمله القاعده و داعش را به منظور تقسیم و تسخیر مناطق نفت خیز و کاهش قدرت منطقه‌ای ایران ایجاد کرده است و در ادامه بیان می‌کند که ایجاد تروریسم در غرب آسیا از سوی این کشور به دهه ۷۰ میلادی یعنی زمانی که شوروی به دنبال بسط و گسترش نفوذ خود در منطقه بود، مربوط می شود.

این مادر شهید مدافع حرم تصریح کرد: مشارکت آمریکا در آموزش دادن تروریست ها و حمایت تسلیحاتی از آنها تنها در یک نمونه حمایت واشنگتن از پروژه‌های عربستان سعودی برای ایجاد دولت اسلامی گروه های تروریستی در منطقه توسط رابرت فورد سفیر سابق آمریکا در سوریه در مصاحبه با نشریه سیاست خارجی تایید شده است.

وی ادامه داد: این گزارش دو نکته راهبردی را بیان می کند: اول اعتراف و اقرار صریح رابرت فورد سفیر سابق امریکا در کشور سوریه به عنوان یک کشور قربانی اقدامات گروه های تروریستی تکفیری است زیرا در خصوص نحوه شکل گیری و سازماندهی گروه های تروریستی در خاک سوریه یک مرکز فرماندهی وجود می داشت که به عنوان اتاق عملیات واشنگتن در این زمینه عمل کند. بهترین مکان سفارت تحت مدیریت رابرت فورد بوده است، دوم اهمیت این اقرار است؛ زیرا اقاریر صریح شخص اول سفارت امریکا در سوریه زمان شکل گیری گروه های تروریستی در آن کشور موید نقش مستقیم دولت امریکا در حمایت از گروه های تروریستی است.

این مادر شهید مدافع حرم با بیان اینکه جای خالی فرزندش به هیچ عنوان پر نمی‌شود و قابل جبران نیست در عین حال اشد مجازات و صدور محکومیت برای دولت متخاصم آمریکا را خواستار شد.

برنامه مدون و راهبردی آمریکا برای حمایت از گروهک‌های تکفیری

پس از آن، مادر شهید صادق عدالت اکبری از استان آذربایجان شرقی در جایگاه قرار گرفت و گفت: اعترافات صریح آمریکا نشانگر برنامه‌ای مدون و راهبردی این دولت برای حمایت از گروه‌های تروریستی و تکفیری است.

وی ادامه داد: آمریکا از سال ۲۰۱۱ میلادی سوریه را به عنوان اردوگاه آموزشی جدیدی برای گروهک‌های تروریستی داعش و القاعده و النصر انتخاب کرده بود و باراک اوباما در سال ۲۰۱۴ میلادی برای آموزش نیروهای مخالف دولت سوریه یعنی همان تروریست‌ها از کنگره مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار درخواست کرد تا تروریست‌های دست‌نشانده خود را تجهیز کند و آموزش دهد.

مادر شهید عدالت اکبری افزود: حمایت آمریکا از داعش بسیاری از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد را نقض می کند و خود جنایت علیه بشریت محسوب می‌شود.

وی با اشاره به رقابت‌های انتخاباتی ترامپ و هیلاری کلینتون در انتخابات سال ۲۰۱۶ ریاست جمهوری آمریکا اضافه کرد: در این میان ترامپ به رقیب خود گفته است که شما با حمایت از اپوزیسیون سوریه موجب ظهور و گسترش گروههای تروریستی شده‌اید که منتصب به القاعده و گروه‌های تروریستی جبهه النصره، داعش و الاحرار الشام هستند.

مادر شهید صادق عدالت اکبری با اشاره به اظهارات کندی از حزب دموکرات که قصد نامزدی در انتخابات را دارد، افزود: وی در سال جاری در جمع طرفدارانش گفت که داعش توسط دولت وقت آمریکا برای پیشبرد اهداف آنها در غرب آسیا ایجاد شده است و این موضوع در ایمیل‌هیلاری کلینتون نیز آمده است.

وی تصریح کرد: هیچ چیز در این دنیا نمی‌تواند فقدان عزیزان ما را جبران کند اما دادخواست حقوقی و محکومیت آمریکا تنها می‌تواند بخش بسیار کمی از آلام و خسارات مادی و معنوی ما را جبران کند.

مادر شهید صادق عدالت اکبری حداکثر محکومیت قانونی و بازدارنده را برای دولت و مقامات تروریست آمریکا خواستار شد.

آمریکا باید پاسخگوی این همه جنایات علیه کشورهای اسلامی باشد

مهلا محرابی فرزند شهید حسین محرابی از استان خراسان رضوی نیز با حضور در جایگاه با تشریح صدمات روحی وارده بر خانواده شهدای مدافع حرم، دادگاه رسیدگی به جنایات گروهک‌های تروریستی تحت حمایت آمریکا را بهانه‌ای برای تسکین آلام عمیق ابدی خانواده شهدا دانست و گفت: انتظار داریم حداکثر محکومیت قانونی و بازدارنده را برای دولت و مقامات تروریست آمریکا صادر و صفحه‌ای از هزاران جنایت آمریکا را در تاریخ ماندگار کند.

وی ادامه داد: منشاء شکل‌گیری گروه‌های تکفیری تروریستی بر اساس افکار فرقه وهابیت انگلیسی، هدایت دولت و مقامات سیاسی و نظامی و امنیتی آمریکا است و بر این اساس این دولت بر اساس اصول و قواعد بین‌المللی و قوانین داخلی کشور عزیزمان ایران؛ مسئولیت داشته و باید پاسخگوی همه این جنایات و بروز و توسعه نحله تکفیر و تفرقه و گمراه کردن جوانان ناآگاه در کشورهای اسلامی باشد.

فرزند شهید محرابی در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه امروز سالروز تولد اوست و هفت سال است در این روز خانواده آنها کامل نیست، افزود: فقدان شهید هیچگاه قابل جبران و جایگزینی نیست.

وی تاکید کرد: دادگاه حاضر برای محکومیت نماد جاهلیت قرن بیستم، یعنی آمریکا به جبران خسارات مادی و معنوی عزیزان ما تشکیل شده است اما با محکوم شدن خالقان تروریسم دولتی در قرن حاضر نمی‌توان این خسارات مادی و معنوی را جبران کرد.

کد خبر: 1205101

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =