کاهش عوارض بیماری ام اس با تغییر رژیم غذایی

چهارشنبه 25 تیر 1393 - 11:23
کد مطلب: 29913

ایسکانیوز: علایم و نشانه هایی مانند بی حسی، خستگی و ناتوانی در راه رفتن برای مبتلایان به ام اس دردناک است، اما بیماران می توانند با تغییر رژیم غذایی کیفیت زندگی شان را ارتقا دهند.


 انجمن ملی ام اس آمریکا به مبتلایان به بیماری ام اس توصیه کرده از رژیم غذایی فاقد چربی های اشباع و سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 پیروی کنند.


 دانشمندان پس از مطالعه دو ساله بر روی 312 فرد مبتلا به بیماری ام اس پی بردند، افرادی که روزانه 10 گرم روغن ماهی می خورند، در مقایسه با بیمارانی که چنین نمی کنند، عوارض کمتری بروز می دهند.


 افرادی که طعم روغن ماهی آزارشان می دهد باید مکمل خوراکی امگا 3 مصرف کنند. گردو، روغن دانه کتان و کبد ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند.


 متخصصان انجمن ملی ام اس آمریکا توصیه کردند مصرف روزانه 3 گرم مکمل اسیدهای چرب امگا3 مفید است. افرادی که می خواهند بیش از این مقدار مصرف کنند باید از پزشک اجازه بگیرند.

1 / 1
کد خبر: 29913 0 0

نظرات

1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.

ایسکاTV

اخبار پر بازدید

آخرین اخبار