بهراون: دیدار سایپا و پرسپولیس در دستگردی برگزار نمی‌شود

رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال گفت: مسئولان شورای تامین استان مجوز برگزاری بازی تیم‌های سایپا و پرسپولیس را در ورزشگاه دستگردی نمی‌دهند.

به گزارش ایسکانیوز، غلامرضا بهروان در خصوص اعلام مسئولان باشگاه سایپا مبنی بر اینکه خواهان برگزاری دیدار پنجشنبه هفته جاری این تیم با پرسپولیس در هفته بیست و یکم لیگ برتر در ورزشگاه دستگردی هستند، گفت: این خواسته مسئولان سایپا به هیچ وجه شدنی نیست چون مسئولان شورای تامین استان مجوز برگزاری بازی تیم‌های سایپا و پرسپولیس را در ورزشگاه دستگردی نمی‌دهند.

وی در خصوص استعفای کی‌روش اظهار داشت: هنوز استعفایی از کی‌روش به هیأت نرسیده فدراسیون فوتبال نرسیده اما اگر این اتفاق بیفتد قطعا مورد بررسی قرار گرفته و در مورد آن تصمیم‌گیری می‌شود. فعلا که قرار نیست در این خصوص نشستی داشته باشیم.

604/601

کد خبر: 600242

وب گردی

وب گردی