آغاز فاز انسانی درمان شبکیه چشم با سلول های بنیادی تا پنج ماه آینده

رییس بیست و دومین سمینار سالیانه فارابی از آغاز فاز انسانی تحقیقات در مورد درمان بیماری های شبکیه چشم تا حدود پنج ماه آینده خبر داد و گفت: از افراد توانمند و خیرین تقاضا داریم برای تحت پوشش قرار دادن بیماران نیازمند پیوند سلول های بنیادی شبکیه به بیمارستان فارابی کمک کنند.

به گزارش ایسکانیوز به نقل از ایرنا، محمود جبارونددر حاشیه سمینار فارابی گفت: بیمارستان فارابی به عنوان قطب چشم پزشکی ایران، تحقیق در مورد درمان بیماری های شبکیه از طریق سلول های بنیادی را از 2 سال گذشته آغاز کرده و اکنون فاز حیوانی این تحقیقات را با موفقیت به پایان رسانده است.
او با یادآوری اینکه فاز انسانی این تحقیقات حدود چهار تا پنج ماه آینده آغاز می شود، گفت: پس از به دست آوردن نتایج مثبت در فاز حیوانی، تلاش داریم از این روش برای ترمیم بافت های آسیب دیده شبکیه در انسان نیز استفاده کنیم.
رییس بیمارستان فارابی ادامه داد: ابتدا بیماران مبتلا به بیماری شب کوری (RP) در این طرح تحت درمان از طریق سلول های بنیادی قرار می گیرند.
جباروند در مورد افرادی که در اثر حوادث، تصادفات یا بیماری هایی مانند سکته مغزی دچار کم بینایی یا نابینایی شده اند، نیز گفت: تلاش داریم در ادامه این طرح، افرادی را که در اثر تصادفات یا برخی بیماری ها دچار آسیب عصب بینایی شده اند، نیز تحت درمان از طریق سلول های بنیادی قرار دهیم.
رییس بیمارستان فارابی گفت: با توجه به اینکه سلول درمانی، روش درمانی پرهزینه ای است و بسیاری از بیماران توانایی پرداخت این هزینه ها را ندارند، از افراد توانمند و خیرین تقاضا داریم برای تحت پوشش قرار دادن این بیماران بیمارستان فارابی را یاری دهند.
جباروند افزود: سلول درمانی در مورد بیماری های قرنیه که از چند سال پیش آغاز شده است، از سوی بیمارستان فارابی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحت پوشش قرار دارد اما در مورد شبکیه به دلیل اینکه هزینه ها بسیار بالا است، بیمارستان فارابی به تنهایی نمی تواند هزینه ها را پرداخت کند بنابراین نیازمند کمک خیرین است تا بیماران نیازمند بیشتری بتوانند از این خدمات بهره مند شوند.
بیست و دومین سمینار سالیانه فارابی از امروز هشتم تا دهم اردیبهشت ماه در هتل المپیک در حال برگزاری است.

20103

کد خبر: 629085

وب گردی

وب گردی