مدیر کل میراث فرهنگی استان سمنان: دو واحد اقامتی نیمه اول امسال در شاهرود به بهره برداری می رسد

مدیر کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان در دیدار با نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی گفت: دو واحد اقامتی نیمه نخست امسال در شهرستان شاهرود به بهره برداری می رسد.

به گزارش ایسکانیوز از شاهرود حسین خواجه‌بیدختی گفت: این دو واحد اقامتی شامل یک مهمانپذیر در شاهرود و یک هتل در بسطام است که در حال حاضر هتل بسطام 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری شاهرود به خصوص شهر بسطام گفت: به دنبال ثبت مجموعه بسطام در فهرست میراث جهانی هستیم.

بیدختی به ظرفیت قابل توجه صنایع دستی شاهرود به ویژه مناطق جنوبی این شهرستان در زمینه تولید فرش و گلیم، نیز اشاره کرد و گفت: مکان بازارچه دائمی صنایع دستی در شاهرود مشخص شده و به زودی کار تکمیل و بهره برداری از این مرکز نیز آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه حوزه گردشگری و میراث فرهنگی به عنوان یکی از مولفه‌های اصلی توسعه استان در کنار صنعت و کشاورزی در نظر گرفته شده است، افزود: این امر وظیفه ما را سنگین‌تر از گذشته می‌کند.

وی گفت: در دو سال اخیر به حوزه‌های میراث فرهنگی و گردشگری توجه ویژه ای شده و مدیران ارشد استان و کشوری خواستار رونق گردشگری هستند.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان با اشاره به اینکه در حال حاضر حجم سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه گردشگری استان حدود سه هزار میلیارد ریال است، افزود: این سرمایه گذاری ها شامل برخی پروژه با پیشرفت فیزیکی بیش از 70 درصد است.

وی با تاکید بر جذب سرمایه گذار بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری شهرستان شاهرود، گفت: جنگل ابر چند متقاضی دارد، کاروانسراهای شاهرود و منطقه توران قابلیت جذب سرمایه گذار را دارند و کاروانسرای میاندشت به زودی تحویل بهره بردار بخش خصوصی می شود.

بیدختی با اشاره به اینکه استان از ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه بوم گردی برخوردار است، افزود: بوم گردی بهترین الگو برای استفاده بهینه از خانه های تاریخی و سنتی است و می تواند به یکی از جاذبه های گردشگری استان مبدل شود.

وی با بیان اینکه امسال 30 واحد، متقاضی راه اندازی واحد بوم گردی در استان هستند، گفت: از طریق صندوق کارآفرینی امید به این افراد تسهیلات مناسب پرداخت می شود.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی نیز بر توجه هر چه بیشتر به صنایع دستی شاهرود تاکید کرد و گفت: صنایع دستی علاوه بر اشتغالزایی عامل پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی است.

سید حسن حسینی یکی از برنامه‌های خود را ایجاد و راه اندازی صنایع کوچک در شاهرود عنوان کرد و گفت: باید بازارچه های دائمی صنایع دستی در روستاهای شاهرود به خصوص طرود ایجاد شود.

وی با بیان اینکه گردشگران خارجی به فرهنگ و تولیدات بومی علاقه دارند، گفت: رشد و توسعه بوم‌گردی می‌تواند در جذب گردشگران خارجی به استان موثر باشد.

شهرستان شاهرود به عنوان یکی از بزرگترین شهرستان های کشور در فاصله حدود 170 کیلومتری مرکز استان سمنان واقع شده است. بزرگترین پناهگاه‌های حیات وحش و مناطق حفاظت شده را در خود جای داده و با احتساب مناطق شکار ممنوع موجود به قارّۀ کوچک و سرزمین پنج اقلیم مشهور است.

شهرستان میامی نیز شرقی‌ترین شهرستان استان سمنان در مسیر تهران به مشهد است. در این شهرستان بیش از هفت کاروانسرا قرار دارد.

کد خبر: 642834

وب گردی

وب گردی