پروژه "اوج"؛ بستری مطمئن برای انتقال ترافیک فیبرنوری

معاون طرح و توسعه و فناوری های نوین شرکت ارتباطات زیرساخت ایران اعلام کرد پروژه "اوج" با استفاده از تکنولوژی روز و قابلیت توسعه پذیری بالا امکان تأمین بستری مطمئن را برای انتقال ترافیک کشورهای همسایه و ارتقای ظرفیت ترانزیت فراهم می کند.

به گزارش ایسکانیوز به نقل از دفتر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت، مسعودرضا سلطانی با بیان این که پروژه اوج ( پروژه بررسی و عملکرد سیم گارد حاوی فیبرنوری - OPWG) برای برقراری ارتباطات بین الملل) در شرکت زیرساخت اجرا می شود، افزود : این پروژه با هدف ترانزیت بین الملل و کاهش هزینه ها در بخش نگهداری شبکه، بکارگیری شبکه اختصاص و استفاده بهینه از شبکه فیبرنوری بخش خصوصی اجرا می شود.

وی گفت: هم اکنون 22 هزار کیلومتر فیبرنوری با حدود 250 ایستگاه در کشور وجود دارد که برای بکارگیری در این پروژه مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

سلطانی افزود: پروژه اوج اکنون ترانزیت پهنای باند عراق به ارمنستان (Pilot) به ظرفیت 200 گیگابیت بر ثانیه را در شبکه زیرساخت اجرا کرده و مورد بهره برداری قرار داده است. بخش دیگری از این پروژه شامل ترانزیت پهنای باند جنوب به شمال در مسیری به طول 4750 کیلومتر اجرا خواهد شد.

این مقام شرکت زیرساخت یادآورشد: این طرح ترانزیت در استان های سیستان و بلوچستان – خراسان جنوبی و امکان اتصال را به شهرهای تهران، تبریز، شیراز و مشهد فراهم خواهد کرد.

محمود خسروی مدیرعامل پیشین شرکت ارتباطات زیرساخت پیش از این وظیفه شرکت ارتباطات زیرساخت را تامین شبکه زیرساخت اصلی ایران عنوان کرده و گفته بود: در واقع بستر اصلی همه اپراتورهای ثابت و سیار داخلی، منطقه ای و بین المللی از این طریق فراهم می شود.

وی از برنامه ایران برای توسعه شبکه و افزایش ظرفیت ترانزیت بین الملل از ۳۰۰ گیگابیت به ۲۰ ترابیت در سال ۲۰۱۷ و ۳۰ ترابیت برثانیه تا سال ۲۰۲۰ خبر داده بود.

402/601

کد خبر: 649630

وب گردی

وب گردی