کاهش گرسنگی و عطش ماه رمضان را با تخم شربتی و عسل 

مسئول آموزش گروه داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: شربت تخم شربتی با عسل به علت داشتن همه املاح و ویتامین ها ، میزان گرسنگی و عطش هنگام ویتامین را کاهش می دهد.

دکتر معصومه خادمی زاده گفت: آخرین ماده غذایی که در وعده سحر خورده می شود، تخم شربتی با عسل باشد.
او افزود: عسل، معده را پوشش می دهد و خوردن آن در وعده سحر از ناراحتی های معده و دستگاه گوارش جلوگیری می کند. عسل کامل ترین غذای موجود است.
مسئول آموزش گروه داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه به وعده افطار اشاره و به روزه داران توصیه کرد که به هیچوجه افطار خود را با آب سرد آغاز نکنند چون آب سرد، بدن دچار کمی آبی را مورد هجوم قرار خواهد داد و بدن بدترین واکنش را نشان می دهد.
خادمی زاده گفت: آب سرد موجب می شود که شیره دستگاه گوارش رقیق شده و نتواند غذاها را هضم کند. بهتر است افطار با آب ولرم آغاز شود. می توان در آب ولرم چند قطره لیموترش چکاند تا بدن را برای پذیرش غذا آماده کند زیرا لیمو ترش ، تصفیه کننده و پاکسازی کننده خون است.
او ادامه داد: همچنین افطار را نباید با میوه آغاز کرد زیرا خوردن میوه مانع جذب مواد غذایی هنگام افطار می شود ؛ بهتر است میوه ها در وعده سحر گنجانده شوند؛ در وعده سحر می توان از سبزی های ضدعفونی شده استفاده کرد.
20103

کد خبر: 655588

وب گردی

وب گردی