بدهی سنگین داروخانه هلال احمر به شرکت‌های دارویی/داروخانه‌هایی که دارو ندارند...

رییس سازمان غذا و دارو ضمن ابراز نگرانی نسبت به عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و بیمارستان‌های دولتی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر، گفت: نتیجه عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها این است که برخی بیمارستان‌ها یا داروخانه‌های منتخب دارو ندارند تا به بیماران ارائه دهند.

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از ایسنا، دکتر رسول دیناروند درباره مشکلاتی که به دلیل عدم پرداخت مطالبات برای برخی داروخانه‌های منتخب، ایجاد شده است و بر اساس آن شرکت‌های پخش دارو به این داروخانه‌ها، دارو عرضه نمی‌کنند، گفت: مشکلی که در این زمینه وجود دارد، این است که به دلیل عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و بدهکاری داروخانه‌های به شرکت‌های داروسازی، این شرکت‌ها به داروخانه‌ها دارو نمی‌فروشند.

بدهی سنگین داروخانه هلال احمر به شرکت‌های دارویی

او با بیان اینکه این اقدام بیماران را با مشکلاتی مواجه می‌کند، افزود: به عنوان مثال در حال حاضر برخی داروخانه‌ها مانند داروخانه هلال احمر با این مشکل مواجهند. به این صورت که شرکت‌های دارویی به داروخانه هلال احمر، به دلیل بدهی سنگینی که دارد، دارو نمی‌دهند و این باعث ناراضایتی بیماران شده است چرا که بیمارانی که عادت داشتند از داروخانه‌هایی مانند هلال احمر دارو دریافت کنند، اکنون باید به داروخانه‌های دیگری مراجعه کنند.

آیا قیمت دارو بالا می‌رود؟

دیناروند در پاسخ به اینکه آیا با این اقدام در قیمت دارو هم تغییری رخ می‌دهد؟ افزود: البته با این اقدام در قیمت داروها هیچ تفاوتی ایجاد نشده و بر این اساس تفاوتی ندارد که دارو را از داروخانه هلال‌احمر یا از داروخانه منتخب دیگری دریافت کنند.

رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه به هر حال این مشکل ناشی از بدهی‌های بیمه‌ها به داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها است، ادامه داد: در عین حال ما تلاش می‌کنیم و فشار وارد می‌آوریم تا این مشکلات حل شود. در حال حاضر میزان پرداخت مطالبات نسبت به چند ماه گذشته تغییر چندانی پیدا نکرده است. البته وضعیت سازمان تامین اجتماعی بهبود یافته است، اما هنوز با بیمه سلامت مشکلات زیادی داریم.

دیناروند همچنین گفت: در حال حاضر بدهی بیمه سلامت به بیمارستان‌ها بین هشت یا 10 ماه است و طبیعتا بدهی بیمارستان‌ها به شرکت‌های پخش دارو، بدهی شرکت‌های پخش به تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان دارو به همین میزان است بنابراین با این اوصاف این چرخه دچار مشکل می‌شود و اکنون تامین دارو را دچار مشکل کرده است.

او تاکید کرد: بر این اساس کماکان نگرانی در این زمینه وجود دارد. نتیجه آن این است که برخی بیمارستان‌ها یا داروخانه‌های منتخب دارو ندارند تا به بیماران ارائه دهند البته نه به این دلیل که آن دارو دچار کمبود است، بلکه به این دلیل که شرکت پخش رابطه‌اش با آن داروخانه یا آن بیمارستان از نظر مالی بهم خورده و دنبال این است که بخشی از مطالباتش را از بیمارستان و داروخانه‌ها وصول کند، به همین دلیل ممکن است دارو را به داروخانه ندهند؛ اما تاکید می‌کنم؛ این موضوع در قیمت دارو تاثیرگذار نیست.

20106

کد خبر: 662123

وب گردی

وب گردی