هیات علمی زن ویژه بیمارستان زنان  جذب می شوند

جذب هیات علمی زن در بیمارستان جامع زنان و ایجاد کلینیک تعدیل شخصیت و طرح جامع اوتیسم برای اولین بار در ایران بخشی از فعالیت های اجرا شده در منطقه ۲ آمایش آموزش پزشکی است.

به گزارش ایسکانیوز به نقل از مهر، منطقه ۲ کلان آموزشی در بسته های مختلف تحول و نوآوری در آموزش پزشکی با تشکیل کارگروه های تخصصی نیاز به آموزش نیروی انسانی متخصص نظام سلامت در افق چندین ساله استان و دانشگاههای کلان منطقه دو را انجام داده است.

منطقه ۲ آمایش شامل دانشگاه های علوم پزشکی تبریز، ارومیه، اردبیل و مراغه است و ماموریت های ویژه واسپاری شده به منطقه دو آمایش آموزش عالی سلامت شامل توسعه دانش ترافیک جاده ای، اکوسیستم های زیست محیطی و آلاینده های محیط، دانش روانپزشکی متناسب با فرهنگ کشور و داروسازی و ارتباط با صنایع مرتبط با علوم پزشکی کشور است.

جذب هیات علمی زن در بیمارستان جامع زنان

این منطقه در راستای حرکت بسوی دانشگاههای نسل سوم ضمن فعال سازی دفتر استعداد درخشان به فعال کردن مراکز رشد و تحقیقاتی در دانشگاههای عضو منطقه دو و زمینه سازی برای فعالیت های علمی و پژوهشی و استقرار شرکت های دانش بنیان اقدام کرده اند.

در این منطقه برنامه ریزی در جهت جذب اعضای هیات علمی آموزشی و درمانی (اختصاصاً زنان) در زمینه های تخصصی و فوق تخصصی جهت بیمارستان جامع زنان در طول شش ماهه دوم سال ۹۴ و شش ماهه اول سال ۱۳۹۵ و برنامه ریزی ایجاد بیمارستان در اردبیل و ارومیه صورت گرفت.

در بسته آموزش پاسخگو و عدالت محور نیز این منطقه شروع بازنگری در نحوه برگزاری دروس و کوریکولوم ها در دانشگاههای کلان منطقه دو و تطبیق آن با نیازهای روز منطقه ای کرده است.

تدوین برنامه استراتژیک راه اندازی رشته مقاطع علوم پزشکی بر حسب نیاز های منطقه برای ۱۰ سال آینده با تشکیل هسته مطالعاتی در حال انجام است.

این منطقه در بسته توسعه راهبردی، هدفمند و ماموریت گرای برنامه های آموزش عالی سلامت کارگروه تخصصی را تشکیل داده است.

ارائه درس تک واحدی ترافیک در ۴ دانشگاه علوم پزشکی

درس تک واحدی ترافیک در کلان منطقه دو آمایشی پیشنهاد و تصویب شد و بر این اساس این درس از مهر ماه سال ۹۵ در دانشگاه های علوم پزشکی تبریز، ارومیه، اردبیل و مراغه عملیاتی می شود.

تجهیز و راه اندازی بیمارستان جامع زنان در سطح شمالغرب کشور در زمینه های تخصصی و فوق تخصصی و حرکت به ماموریت گرایی در خصوص ایجاد بیمارستان جامع در دانشگاههای علوم پزشکی ارومیه و اردبیل در کلان منطقه دو از دیگر فعالیت های این منطقه است.

منطقه ۲ در بسته آمایش سرزمینی، ماموریت گرایی، تمرکززدایی و ارتقای توانمندی دانشگاهها نیز برنامه ریزی لازم در جهت انجام ماموریت های بزرگ در سطح ملی و بین المللی و ارتقاء توانمندی های دانشگاه های کلان منطقه بالاخص دانشکده های جدیدالتاسیس را انجام داده اند.

این منطقه همچنین در بسته اعتلای اخلاق حرفه ای منشور اخلاق حرفه ای را پس از تدوین به تمام دانشکده ها و گروهها در دانشگاه علوم پزشکی تبریز ابلاغ کرده است.

منطقه ۲ برای بسته بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی نیز برنامه ریزی لازم را انجام داده و برگزاری کنگره ها و سمینارهای بین المللی مشترک با دانشگاه های خارج از کشور از جمله دانشگاه ها ترکیه، باکو و کربلا را در دستور کار قرار داده است.

راه اندازی آموزش الکترونیک با همکاری دانشگاهها

حمایت از تبادل دانشجویان با دانشگاه های همجوار کلان منطقه دو و دانشگاههای بین المللی از جمله و توانمندسازی اساتید در حوزه آموزشی و تقویت زبان انگلیسی آنها و دو زبانه شدن وب سایت ها نیز از دیگر کارهای این منطقه آمایشی است.

برگزاری دوره های کوتاه مدت بین المللی، تشکیل کمیته جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز و راه اندازی E-Learning با همکاری دانشگاه های عضو کلان منطقه دو آمایش سرزمینی با رویکرد ورود به عرصه فناوری اطلاعات در این منطقه انجام شده است.

بسته توسعه آموزش مجازی در علوم پزشکی نیز در منطقه ۲ آمایش آموزش عالی سلامت فعال شده است و دانشگاه علوم پزشکی تبریز دستورالعمل اجرایی برگزاری دروس با استفاده از آموزش الکترونیکی را تدوین و تصویب کرد.

طراحی و کاربرد «لاگ بوک الکترونیکی» و e-Portfolio، توسعه کاربردی نرم افزار سیستم مدیریت یادگیری، ایجاد و تجهیز مکانیزه استودیوی ضبط از جمله برنامه های توسعه آموزش مجازی در این منطقه است.

ایجاد مرکز آزمون استاندارد جامع در تبریز

منطقه ۲ برای بسته ارتقاء نظام ارزیابی و آزمون های علوم پزشکی نیز مرکز آزمون استاندارد جامع را راه اندازی می کند.

بیش از سه هزار مترمربع فضا برای ایجاد مرکز آزمون استاندارد در دانشگاه علوم پزشکی تبریز اختصاص یافت که با انجام عملیات ساخت و ساز تاکنون بیش از ۷۰ درصد پیشرفت کرده است.

تصویب شیوه نامه طراحی جامع نظام ارزیابی، طراحی سیستم آزمون مبتنی بر بانک سوال، ارزیابی کیفی و تحلیل آزمون های درون دانشگاهی و منطقه ای از دیگر برنامه های این منطقه است.

منطقه ۲ آمایش در بسته اعتباربخشی موسسات و بیمارستان های آموزشی نیز توانسته است ارزشیابی درون دانشگاهی تمام دانشکده های دانشگاههای علوم پزشکی تبریز، ارومیه و اردبیل بر اساس عملگرها و استانداردهای اعتباربخشی موسسه ای را عملیاتی کند.

بسته توسعه و ارتقای زیر ساختهای آموزش علوم پزشکی در منطقه ۲ آمایشی نیز اجرایی شد و در نهایت نیازسنجی تجهیزات آموزشی و درمانی گروههای آموزشی و مراکز آموزشی و درمانی و
نیازسنجی رشته های علوم نوین و بین رشته ای در حوزه علوم پزشکی شرایط پسا تحریم انجام شد.

ایجاد کلینیک تعدیل شخصیت و طرح جامع اوتیسم برای اولین بار در ایران

کلینیک تعدیل شخصیت برای اولین بار در ایران زیر نظر کارگروه تخصصی توسعه دانش روانپزشکی و روانشناسی متناسب با فرهنگ کشور تشکیل شده است.

زیر ساخت های برنامه مرکز جامع اوتیسم و همچنین طرح جامع اوتسیم در دانشگاههای علوم پزشکی کشور فراهم و آماده بهره برداری شده است.

طراحی و تدوین کوریکولوم آموزشی دوره فلوشیپ اعتیاد، تجدیدنظر در رفتارهای پرخطر و مصرف مواد مخدر، مطالعه وضعیت بندی انسانی در آموزش های روانشناسی، بازبینی کوریکولوم دوره پزشکی عمومی بر اساس نیازهای منطقه ای و اجتماعی و ذهنی بر اساس DNSfile از دیگر فعالیت های کارگروه تخصصی توسعه روانپزشکی و روانشناسی است.

پیشنهاد شده است دانشکده سلامت با چهار رشته روانشناسی بهداشت روان، روانشناسی بالینی، روانشناسی بالینی کودک و نوجوان و دکتری تخصصی علوم اعصاب و روان شناختی ایجاد شود و رشته روانشناسی سالمندی نیز راه اندازی شود.

پیشنهاد ایجاد بورس دکتری «اپیدمیولوژی محیط زیست» و «بهداشت در بحران های زیست محیطی»

کارگروه تخصصی توسعه دانش علوم زیست محیطی برنامه های آموزشی بورس Ph.D خارج از کشور در رشته های اپیدمیولوژی محیط زیست، پزشکی محیط زیست و بهداشت در بحران های زیست محیطی و ایجاد دوره کارشناسی ارشد رشته های مهندسی بهداشت محیط، اپیدمیولوژی محیط زیست و مدیر بهداشت محیط و مدیریت بحران در دانشگاههای علوم پزشکی را پیشنهاد داد.

کارگروه تخصصی توسعه دانش داروسازی و صنایع مرتبط نیز تهدیدها و نقاط ضعف دانش داروسازی در سطح کشور را شناسایی کرده است.

همکاری با دانشگاه کارولینسکا سوئد در زمینه دانش ترافیک و حوادث جاده ای

کارگروه توسعه دانش ترافیک و حوادث جاده ای نیز با همکاری دانشگاه کارولینسکاوی سوئد برنامه ریزی برای دوره کارشناسی ارشد در زمینه دانش ترافیک را انجام داده است.

پیشنهاد تدوین کتاب مرجع درس تک واحدی ایمنی ترافیک با همکاری اساتید صاحب نظر کشوری، تهیه کوریکولوم یک رشته در مقطع Ph.D، دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد و دو رشته بصورت MBA ، Mini MBA و تشکیل کارگروهی برای جستجوی کوریکولوم رشته های مرتبط در دانشگاههای دنیا از دیگر فعالیت این کارگروه است.

20104

کد خبر: 670010

وب گردی

وب گردی