به گزارش ایسکانیوز و به نقل از ایسنا، دکتر بابک محمدیان گفت: به دلیل تقاضای دانشجویان مبنی بر افزودن غذاهای ساده مانند فستفود به منوی غذایی دانشگاه این اقدام برای اولینبار در مهرماه انجام میشود.
او افزود: غذاهایی مانند همبرگر، فلافل و ناگت مرغ در دستور کار این منوی غذایی قرار دارند که 50 درصد از هزینه این غذاها بهوسیله دانشگاه پرداخت میشود؛ بر اساس استقبال دانشجویان برنامههای آتی برای گسترش انواع این غذاها در دستور کار قرار میگیرد.
مدیر دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز درباره کیفیت غذاهای فستفود، گفت: غذاهایی مدنظر دانشگاه هستند که کمترین میزان مواد نگهدارنده را داشته و از سوی دانشجویان نیز تقاضای زیادی داشته باشند؛ بهطور مثال غذایی مانند فلافل که دانشجویان بسیاری به آن علاقه دارند و فاقد هرگونه افزودنی غیرمجاز است، در این منوی غذایی موردتوجه است.
20103