قائم مقام وزیر بهداشت: 800 مرکز بهداشتی و درمانی به بهره برداری رسید

قائم مقام وزیر بهداشت گفت: امسال 800 مرکز بهداشتی و درمانی با مشارکت خیران در سطح کشور احداث شده و به بهره برداری رسیده است.

به گزارش ایسکانیوز، ایرج حریرچی روز جمعه در آیین افتتاح مرکز بهداشت و درمان دهستان جوشین ورزقان در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه اولویت طرح تحول نظام سلامت خدمات رسانی به مردم و به ویژه ساکنان مناطق روستایی است، افزود: در راستای تحقق اهداف محرومیت زدایی نظام مقدس جمهوری اسلامی 6 هزار و 850 پزشک در روستاهای کشور در امر بهداشت و درمان به مردم خدمات رسانی می کنند.
وی گسترش خدمات جمعی در حوزه درمان با کمک خیران را از اهداف مهم وزارت بهداشت اعلام و یادآوری کرد: خیران در ایجاد زیرساخت ها و امکانات در روستاها برای ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به روستائیان مشارکت می کنند.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حضور و مشارکت خیران در امر احداث مراکز بهداشتی در مناطق محروم را خوب ارزیابی کرد و از آن ها خواست در این امر خداپسندانه همچنان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی را همراهی و همیاری کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم از احداث سه باب خانه بهداشت و درمان در روستاهای لیلاب، سقای و سرکش بخش خاروانای ورزقان خبر داد.
محمدحسین صومی، افزود: این خانه های بهداشتی با 4 میلیارد ریال اعتبار تا پایان نیمه نخست سال آتی تکمیل می شود و در اختیار روستائیان این روستاها قرار می گیرد.
وی یادآوری کرد: در صورت حل مشکل واگذاری سند مالکیت ساختمان بیمارستان ورزقان، بخش بستری و جراحی تا پایان امسال در این بیمارستان راه اندازی می شود.
صومی از خرید و آماده بودن تمام تجهیزات بخش دیالیز این بیمارستان خبر داد و اظهار کرد: تلاش می کنیم تا پایان 3 ماهه اول سال 96 شمسی، ساختمان بخش دیالیز را احداث کنیم.
نماینده ورزقان در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین رسیدگی و ایجاد بستر مناسب برای رفاه پزشکان متخصص با هدف ماندگاری طولانی آنان را خواستار شد.
رضا علیزاده افزود: برای ارائه خدمات بهتر به مردم این شهرستان نیازمند تامین رفاه و کسب رضایتمندی متخصصان در این بیمارستان هستیم تا در حوزه درمان هم مانند خانه های بهداشت روستایی در ورزقان شاهد خدمات بیشتر و بهتر باشیم.
وی اورژانس های بین راهی جوشین و ارزیل را که سال هاست ساختمان آنها به پایان رسیده است را یادآور شد و گفت: تامین نیروی انسانی و آمبولانس برای بهره برداری از این اورژانس ها ضروری است.
امام جمعه ورزقان نیز در این آئین راه اندازی بخش های مختلف بیمارستان این شهرستان را از نیازهای اهالی دانست و گفت: بیش از 80 درصد جمعیت این شهرستان در روستاها ساکن هستند و در حوزه درمان همیشه در مشکل بوده اند.
حجت الاسلام مسعود مهدوی افزود: مسئولان باد در سرعت دهی برای ایجاد امکانات این بیمارستان تلاش دوچندان داشته باشند.
مهرداد رباطی، رئیس شبکه بهداشت و درمان ورزقان نیز در این مراسم گفت: بعد از زلزله سال 91 ارسباران، 18 باب خانه و مرکز بهداشت با اعتبار 36 میلیارد ریال در 15 روستای این شهرستان از سوی خیران احداث شده و برای خدمات رسانی بهداشتی برای 10 هزار نفر در اختیار شبکه بهداشت و درمان ورزقان قرار گرفته است.
در سفر قائم مقام وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به ورزقان، مرکز بهداشت و درمان دهستان جوشین به بهره برداری رسید.
این مرکز با 10 میلیارد ریال اعتبار و 430 مترمربع زیربنا با مشارکت بانک پاسارگاد و دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تبریز احداث شده است.
این مرکز برای 15 روستای این دهستان در بخش خاروانا ورزقان با برخورداری از پزشک خانواده، داروخانه، امکانات بهداشتی و درمانی و مراقبت های بیماری از طریق تیم سلامت خدمات رسانی می کند.
همچنین ساختمان پانسیون اسکان پزشکان متخصص بیمارستان ورزقان نیز با زیربنای 400 مترمربع در 4 طبقه و با اعتبار 10 میلیارد ریال با هدف فراهم کردن امکانات رفاهی برای بیتوته پزشکان متخصص این بیمارستان افتتاح شد.
در این آئین کلنگ اجرای عملیات احداث ساختمان بخش دیالیز بیمارستان علامه جعفری ورزقان با زیربنای 200 مترمربع و با اعتبار 4 میلیارد و 500 میلیون ریال به زمین زده شد.
شهرستان ورزقان با 162 روستا و 2 بخش مرکزی و خاروانا در 75 کیلومتری شمال تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی قرار دارد.

منبع:ایرنا

701

کد خبر: 711292

وب گردی

وب گردی