اهتزاز پرچم پایتخت جوانان جهان اسلام بر فراز آرامگاه حافظ

معاون فرهنگی و امور جوانان استان فارس با اشاره به جزییات افتتاحیه دومین پایتخت جوانان جهان اسلام گفت: قرار است این مراسم اواخر ماه‌ جاری برگزار و پرچم پایتختی جوانان جهان اسلام بر فراز آرامگاه حافظ برافراشته شود.

به گزارش ایسکانیوز، عبدالعلی رضایی با بیان این مطلب افزود: افتتاحیه دومین پایتخت جوانان جهان اسلام روزهای ۱۹ و ۲۰ دی ماه در شهر شیراز با حضور مسعود سلطانی‌فر- وزیر ورزش و جوانان، محمدعلی افشانی-استاندار فارس، سفیرالشاد اسکندراف- رئیس مجمع جوانان کنفرانس اسلامی و برخی دیگر از مقامات این سازمان برگزار شود.

معاون فرهنگی و امور جوانان استان فارس با اشاره به برنامه‌های شیراز به عنوان دومین پایتخت جوانان جهان اسلام اظهارکرد: با هماهنگی‌های انجام شده با سازمان کنفرانس اسلامی قرار است هشت برنامه از جمله نشست کشورهای نوروز، همایش در پرتو ملاصدرا، تورنمنت ورزش جوانان، جشنواره‌های هنرهای زیبا شامل شعر، موسیقی، مینیاتور، نشست قرآنی جوانان جهان اسلام و جشنواره فیلم کوتاه جوانان جهان اسلام را برگزار کنیم.

وی با اشاره به معیارهای انتخاب دومین پایتخت جوانان جهان اسلام گفت: کشورهای اسلامی تقریبا در یک منطقه جمع شده‌اند که ایران نقطه اتصال آن‌هاست. موقعیت ایران به گونه‌ای است که از جنوب به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، از شمال به کشورهای آسیای میانه مانند ترکمنستان و آذربایجان و ...، از غرب به ترکیه و از شرق به شبه قاره هند راه دارد و موقعیتی استراتژیک را برای ایران رقم زده است.

رضایی افزود: سوابق فرهنگی و تاریخی غنی، آب و هوای مساعد، پیشرو بودن در علم، حضور جوانان فعال و فعالیت موثر سمن‌های جوانان، زیرساخت‌های مناسب مانند فرودگاه و هتل و ... از دیگر معیارهای انتخاب دومین پایتخت جوانان جهان اسلام بوده است که شیراز همه این معیارها را داراست.

رضایی با بیان اینکه طی یک سال شیراز با لوگوی سازمان همکاری اسلامی (OIC) به ۵۶ کشور عضو این سازمان معرفی می‌شود، گفت: پیش بینی می‌شود در راستای پایتخت شدن شیراز در سال‌های ۹۵ و ۹۶ حدود ۵۰۰۰ گردشگر جوان به شیراز سفر کنند که این امر می‌تواند فرصت بسیار مناسبی برای این شهر باشد. حضور این تعداد گردشگر باعث رونق‌بخشی به وضعیت اشتغال و صنایع گردشگری شیراز می‌شود و امیدواریم بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم و به نتایج خوبی برسیم.

معاون فرهنگی و امور جوانان استان فارس یادآور شد: استانبول نخستین پایتخت جوانان جهان اسلام بود و شیراز از ایران، پوتراجایای مالزی و فاس از مراکش به عنوان دومین پایتخت جوانان جهان اسلام انتخاب شده‌اند.

رضایی در پایان گفت: جمعیت مسلمان قابل توجهی در شرق آسیا از جمله کشورهای اندونزی، سنگاپور و مالزی زندگی می‌کنند که فاصله پروازی آنها با کشورهای اسلامی غرب آسیا ۱۰ ساعت است. مسافت زیاد باعث می‌شد که آنها نتوانند در برنامه‌های مجمع جوانان، فعالانه شرکت کنند بنابراین پوتراجایای مالزی نیز به عنوان دومین پایتخت جوانان جهان اسلام معرفی شد تا جوانان مسلمان شرق آسیا از سیاست‌های سازمان کنفرانس اسلامی دور نمانند.

منبع:ایسنا

701

کد خبر: 717473

وب گردی

وب گردی