به گزارش ایسکانیوز، امیرحسین الهامیراد گفت: «خانم مرجان ملاحسینی؛ از دانشجویان مقطع دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار موفق شد ابداع خود با عنوان نوشیدنی گیاهی با شیرینکنندگی طبیعی استویا را در ادارهی ثبت اختراعات سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بهثبت برساند.»
وی با اشاره به نمایش اختراع دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار کشور که در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران گفت: «در این نمایشگاه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی باتفاق معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در غرفهی اختراعات واحد سبزوار، از نزدیک در جریان جزئیات پژوهش انجامشده و ابداع دانشجوی واحد سبزوار قرار گرفتند.»
معاون پژوهش و فناوری واحد سبزوار با اشاره به روش ساخت نوشیدنی گیاهی با شیرینکنندگی طبیعی استویا گفت: «این نوشیدنی از گیاهان دارویی چای تُرش، گل گاوزبان ایرانی، سنبلالطیب و پودر شیرینکنندهی طبیعی گیاه استویا که دارای خواص فراسودمند گیاهان دارویی است ساخته شده است.»
الهامیراد با اشاره به اهداف پژوهشانجامشده و تولید نوشیدنی گیاهی با شیرینکنندگی طبیعی استویا گفت: «با توجه به مضرات شناختهشدهی شکر و با توجه به پژوهشهای انجامشده توسط دانشجوی واحد سبزوار، استفاده از این نوشیدنی برای عموم و بهخصوص بیماران دیابتی بیضرر خواهد بود.»
وی با بیان اینکه از این نوشیدنی میتوان هم بهصورت سنتی و هم در مقیاس تولید صنعتی بهرهبرداری کرد خاطرنشان ساخت: «هر کدام از گیاهان و مواد تشکیلدهندهی این نوشیدنی با توجه به اثرگذاری، طعم و مزه متناسب با ذائقهی عموم، به این نوشیدنی گیاهی افزوده شده است.»
200