تولید سیبی که سیاه نمی شود

شنبه 2 بهمن 1395 - 16:05
کد مطلب: 724277
محصول

از ماه فوریه در فروشگاه های آمریکا سیبی تراریخته عرضه می شود که پس از برش تا سه هفته سیاه نمی شود.

به گزارش ایسکانیوز، ژنی که باعث قهوه ای شدن سیب پس از برش آن می شود در این نوع سیب ها که Arcetic Applee نامیده می شود، خاموش شده است.

به عبارت دیگر این سیب ها با برش تغییر رنگ نمی دهند. بلکه رنگ آنها زمانی تغییر می کند که واقعا فاسد شده باشند. هنگامیکه سلول های سیب به دلیل برش دچار آسیب می شوند آنزیم اکسید پلی فنول چفعل و انفعالی شیمیایی در این میوه را آغاز می کند که به قهوه شدن آن منجر می شود.

اما در سیب های Arcetic Apple این آنزیم وجود ندارد زیرا ژن مسئول تولید آن خاموش شده است.

این نوع سیب را می توان در هر نقطه ای کاشت. Arcetic Apple برای نخستین مرتبه در پاییز ۲۰۱۶ میلادی به طور تجاری کشت شد و اکنون محصول آن آماده فروش است.

200/202

منبع: مهر

94 / 12
کد خبر: 724277 0 0

نظرات

1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.

ایسکاTV

اخبار پر بازدید

آخرین اخبار