وزیر کشور : مردم ولی نعمت ما هستند/هرگاه مردم در صحنه بودند کارها زودتر و با هزینه کمتری پیش رفته است

وزیر کشور با اعلام اینکه وحدت و انجام هماهنگی ها در عرصه های اجتماعی سبب ساز ایجاد بسترهای نشاط برای مردم خواهد شد گفت: مردم ولی نعمت ما هستند و معتقدیم هر وقت مردم در هر برهه از زمان در جریان های مختلف وارد صحنه شدند کار سریعتر و با هزینه کمتری پیش رفته است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در اجلاس سراسری مشاوران استاندار و مدیران کل امور بانوان و خانواده های استانداری های کشور که در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور صبح امروز دوشنبه برگزار شد گفت: ما به عنوان وزارت کشور نقش پیگیری و هماهنگی داریم و باید نسبت به موضوعاتی که در هر شرایط مختلف به وجود می اید موثر و در صحنه باشیم.

وی گفت: ما از مجموعه بانوان که فعال در حوزه وزارت کشور و مجموعه های وابسته هستند می خواهیم که به عنوان نیروی پشتیبان قوی عمل کنند چرا که مجموعه ای از فعالیت ها بیرون وزارت کشور باید پیگیری شود و این امر مسائل مبتلابه کشور است.

وزیر کشور ادامه داد:نقش بانوان در این حوزه باید جدی تر شود و در بنیادی ترین نهاد به عنوان نیروی پشتیبان حامی دولت و مجموعه وزارت کشور باشند.

رحمانی فضلی با اعلام اینکه وحدت،انجام هماهنگی ها در عرصه های اجتماعی سبب ساز ایجاد بسترهای نشاط برای مردم خواهد شد گفت: مردم ولی نعمت ما هستند و معتقدیم هر وقت مردم در هر برهه از زمان در جریانهای نختلف وارد صحنه شدند کار سریعتر و با هزینه کمتری پیش رفته است.

رحمانی فضلی همچنین به موضوع آسیب های اجتماعی و تشکیل جلسه شورای اجتماعی کشور 10 آبان ماه خدمت رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت : تا کنون چهار جلسه در این زمینه برگزار و تصمیم گیری و اولویت بندی شده است.


وی مواد مخدر، حاشیه نشینی، طلاق، مفاسد ، مناطق و مکان های بحرانی را از اولویت ها شورای اجتماعی کشور برای حل آسیب ها عنوان کرد و اظهارداشت: تقسیم کار ملی در این زمینه انجام شده، متولی ها و زمابندی مشخص شده است.


وزیر کشور خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در جلسه آبان ماه با شورای اجتماعی کشور از روند کار اظهارخرسندی کردند، البته اظهارخرسندی ایشان را نباید به عنوان رضایت کامل تلقی کنیم چرا که تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.


رحمانی فضلی افزود: موضوع آسیب های اجتماعی را بدون اجتماعی کردن نمی توانیم مدیریت و ساماندهی کنیم، اگر تصور این است که دولت حتی به معنای عام می تواند آسیب های اجتماعی را مدیریت کند؛ حتما اشتباه می کنیم. راه حل آسیب های اجتماعی باید اجتماعی باشد، اجتماعی بودن یعنی اینکه مردم باید پای کار بیایند و این بهترین راه حل است.


وی گفت : مردم نمی توانند در فضای بی اطلاعی و عدم اطمینان در امور مهم مشارکت موثر داشته باشند بلکه باید به مجموعه اقداماتی که دولت انجام می‌دهد امیدوار بوده و به آن اعتماد داشته باشند و مردم به عنوان سرمایه اجتماعی در پشتیبانی و حمایت از دولت باید پای کار باشند .


وزیر کشور گفت : در تصور برخی اینگونه است که گویا دولت هیچ اقدامی انجام نداده است که بی‌انصافی است، یعنی دولت هیچ کار مثبتی انجام نداده است؟ چرا کارهای مثبت دولت را نمی‌بینید؟ باید اینها را در جامعه فرهنگ سازی کرد .
وی افزود : وحدت ، انسجام و امید بخشی از موضوعاتی است که باید در این عرصه کار شود .


وزیر کشور در فراز دیگری از سخنانش با بیان اینکه حق داشتن انرژی هسته ای مورد تایید همه مسوولین نظام جمهوری اسلامی ایران ومردم است گفت : این موضوع مهم تحت هر شرایطی باید صیانت شود؛ زیرا ملی است و مردم آن را جزو حقوق لاینفک خود می دانند و همه ما می خواهیم تا آنجا که می توانیم این موضوع را با هزینه کمتر به سرانجام برسانیم . مقام معظم رهبری این جریان را مدیریت کرده اند و ایشان نقش اصلی و هدایت گری را دارند و بر اساس این اصول مذاکرات را شروع کردیم.


رحمانی فضلی گفت : همیشه حوزه های حقوقی، فنی و سیاسی در جریان مذاکرات مطرح بوده است و فراز و نشیب هایی را هم بنا به شرایط بین المللی داشته است .


وزیر کشور گفت : در این دولت با توجه به تأیید مقام معظم رهبری و تجربیات رییس جمهور ، تیمی تشکیل شد و هر لحظه از مذاکرات مورد تأمل قرار گرفته است و همه می دانستند مذاکرات قرار نیست یک طرفه به نفع ما باشد در انتهای موضوع هم مقام معظم رهبری توصیه هایی کردند و در شورای امنیت ملی هم همه موارد تایید شد.
وزیر کشور با بیان اینکه چند دسته تحریم داشتیم و توافقاتی هم حاصل شده است گفت : آیا ما گفتیم که صددرصد آنها این توافقات را انجام می دهند. قطعا خیر، برای همین هم شورای حکمیت گذاشتیم.


وی ادامه داد: در بحث بانک ها ما در تبادل بانک ها نسبت به قبل از توافق مشکلاتمان حل شده است. مهم تر از این ها عرصه سیاسی است. حمله ها، هجمه ها و تهدیدهایی که علیه ما بود بعد از این توافق، وجود ندارد. یک اتحاد بزرگ بین المللی علیه ایران را از بین بردیم.


وی افزود :ما هیچ گاه به آمریکایی ها اعتماد نکردیم و مشکل این کشور با ما ، مسائل هسته ای نیست بلکه اصل انقلاب اسلامی است.


وزیر کشور ادامه داد: قرار شده ما با همه این ها در دنیا مذاکره کنیم و حقوقمان را بگیریم، اگر در جایی نیز به ما زور و ظلمی باشد با همان روشی که آن ها عمل می کنند ما عمل می کنیم، هشت سال جنگ نیز این را ثابت کرده است.
وزیر کشور یکی از موهبات بزرگ انقلاب اسلامی را دموکراسی برشمرد و گفت : همه ما باید به احترام ملت از دولت حمایت کنیم .
وزیر کشور گفت : شما نقش آفرین هستید ، امید بخشی و افزایش سرمایه اجتماعی بخشی از وظایف همه ما و شما است ، مردم به ما اعتماده کرده اند و این یک وظیفه است و نباید همه حسن ها و نکات مثبت نادیده گرفته شود .


وزیر کشور با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی به عنوان یک اجماع ملی گفت : اقتصاد مقاومتی درون زا ، عدالت محور و دانش بنیان است و رهبر انقلاب با تجربیات عظیم در حکومت و اجرا ، قانون گذاری و مشورت های بسیاری که در این حوزه انجام داده اند راه نجات دولت را در حوزه اقتصاد مقاومتی دیدند و همه ما باید به سمت اجرایی شدن آن پیش برویم.


وی با تأکید بر اینکه همه باید ثابت کنیم که می توانیم نقش موثری در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی داشته باشیم گفت : اقتصاد مقاومتی مسأله بسیار جدی و مهم در کشور است و همه باید تلاش کنیم که این موضوع را با سرعت بیشتری به پیش ببریم .
رحمانی فضلی بر لزوم تلاش برای سلامت انتخابات از سوی مجریان، نامزدها و مردم تاکید کرد و گفت: عملکرد همه اینها در سلامت انتخابات موثر است و بنای ما در وزارت کشور این است که انتخابات در اوج سلامت باشد ،همانگونه که در انتخابات گذشته در ابعاد مختلف از جمله سلامت انتخابات مشکلی نداشتیم و همه راضی بودند .


رحمانی فضلی بر رعایت قانونی بودن انتخابات از سوی مسوولین و بی طرفی دستگاه های اجرایی و بخصوص وزارت کشور ، فرمانداری ها و استانداری ها تأکید کرد و گفت : همه باید تلاش کنیم با استفاده از ظرفیت و امکانات و توانمندی دستگاه های اجرایی از دخالت در انتخابات جلوگیری کنیم؛هر آنچه که حق الناس را دچار اشکال و خدای ناکرده انحراف کند گناه است و عقوبت دارد.


وی افزود : مشارکت در انتخابات باید بالا باشد و همه باید در این زمینه تلاش کنیم.


وزیر کشور گفت: در بحث بی طرفی وزارت کشور، استانداری ها، فرمانداری ها، بخشداری ها و هیات های اجرایی باید جدی پای کار باشند، هیات های بازرسی و حراست ها را در این زمینه مامور کرده ایم و گزارش های مردمی را نیز در این خصوص خواهیم داشت. به احزاب نیز گفته ایم نظارت کنند و به ما گزارش دهند.


وزیر کشور گفت : هیچ چیز برای ما بالاتر از رعایت حقوق انسانها و رعایت قانون نیست و این مردم هستند که باید انتخاب نهائی را انجام دهند و هرچه که نتیجه رأی مردم شد ، همه باید از آن تمکین کنیم .

300/301

کد خبر: 724936

وب گردی

وب گردی