دکتر رضا عزتی: واحد کرج آمادگی ارائه بیش از 220 نوع خدمات آزمایشگاهی تخصصی به متقاضیان سراسر کشور را دارد

کارگاه های تخصصی تیشوپروسسور و اندازه گیری پروتئین به روش کجدال، به میزبانی واحد کرج برگزار شد.

به گزارش ایسکانیوز، در این کارگاه های تخصصی ، تعدادی از کارشناسان و استادان علوم آزمایشگاهی سراسر کشور شرکت کرده و پس از پایان دوره ، گواهینامه های شرکت در کارگاه تخصصی را دریافت کردند.

دکتر رضا عزتی معاون پژوهش و فناوری واحد کرج در آغاز به کار این کارگاه های تخصصی ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان به معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و خدمات آزمایشگاهی ارائه شده در این دانشگاه پرداخت.

دکتر عزتی با تاکید بر توان تخصصی واحد کرج در ارائه خدمات آزمایشگاهی متذکر شد: «واحد کرج با داشتن بالغ بر 4000 دستگاه آزمایشی و تجهیزات آزمایشگاهی و با حضور بیش از 60 کارشناس آزمایشگاه، آمادگی ارائه بیش از 220 نوع خدمات آزمایشگاهی تخصصی به دانشجویان واحد کرج و سایر متقاضیان را دارد.»

همچنین فرزاد نصری مدیرخدمات آزمایشگاهی واحد کرج نیز سخنانی در خصوص برگزاری این کارگاه های تخصصی عنوان کرد و گفت:« این کارگاه‌ها در راستای توانمندسازی و به روزرسانی اطلاعات همکاران آزمایشگاهی کشور صورت می‌پذیرد.»

وی ادامه داد:«کارگاه‌های برگزار شده که با همت و برنامه‌ریزی اداره کل توسعه و پشتیبانی شبکه آزمایشگاهی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی طراحی می شود، ضمن ارتقاء علمی کارشناسان آزمایشگاه‌ها، موجب افزایش مهارت های آنها می شود.»

مدیرخدمات آزمایشگاهی واحد کرج با توضیح در خصوص عناوین کارگاه های برگزار شده در بهمن ماه امسال گفت:« اندازه گیری پروتئین به روش کجدال یک روش اندازه گیری ابداع شده توسط شیمیدان دانمارکی یوهان کجدال است که در حال حاضر یک روش مرجع اندازه گیری پروتئین است.»

وی ادامه داد:«در این روش ابتدا مواد آلی موجود در مواد غذایی بوسیله اسید سولفوریک غلیظ اکسید شده سپس به سولفات آمونیوم تبدیل می شود و در نهایت پس از طی روند لازم به گاز سولفورو تبدیل می شود.»

لازم به ذکر است ، پیش از این نیز در سال 94 واحد کرج میزبان برگزاری 2 دوره تخصصی با عناوین طیف سنجی جذب اتمی و طیف سنجی مادون قرمز بود.

خبرنگار و منتشر کنند: محمدجواد آخوندی

200

کد خبر: 735133

وب گردی

وب گردی