به گزارش ایسکانیوز، "خوزه گرازیانو داسیلوا" مدیرکل فائو با بیان اینکه دسترسی به آب، نیاز اساسی برای امنیت غذایی، سلامت انسان و کشاورزی است، گفت: کاهش دسترسی به آب شیرین چالش بزرگی را بوجود میآورد که مستلزم واکنش فوری و گسترده است.
مدیرکل فائو افزود: سرانه دسترسی به آب شیرین در منطقه اکنون ۱۰ برابر کمتر از میانگین جهانی است.
مطالعه اخیر سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد حاکیست: افزایش دما ممکن است به کاهش فصل رشد و کاشت در این منطقه تا ۱۸ روز منجر شود. همچنین بالا رفتن سطح آب دریا در دلتای نیل، مصر را در معرض خطر از دست دادن بخشهای قابل ملاحظه زمینهای کشاورزی حاصلخیز قرار میدهد.
به گزارش سایت اطلاع رسانی ملل متحد، علاوه بر این، رقابت بین بخشهای مصرفکننده آب در آینده شامل بخشهای کشاورزی، تولید انرژی، تولیدات صنعتی و نیازهای خانگی تشدید خواهد شد.
منبع: ایسنا
دریافت کننده: مرضیه کنگرانی / انتشار دهنده: زهره حاجیان
308/700