صنایع بومی همواره مورد توجه سینماگران است

عضو شورای عالی تهیه‌کنندگان سینما گفت: با بکارگیری تولیدات و محصولات صنایع دستی با توجه به اصل زیبایی شناسی تصویر می‌توان به صورت غیرمستقیم فرهنگ‌سازی کرده و صنایع دستی را با زندگی روزمره مردم آشنا ساخت.


به گزارش ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی معاونت صنایع دستی، محمد علی حسین‌نژاد در حاشیه نمایشگاه صنایع دستی ایران در عمان بیان کرد: یکی از موضوعاتی که همواره در سینمای ایران به ویژه سینمای مستند مورد توجه سینماگران است حوزه صنایع دستی و صنایع بومی است که تولیدکنندگان سینما در تولیدات خود به اشکال مختلف به آن می‌پردازند.

این پژوهشگر حوزه سینما گفت: در سینما و به ویژه فیلم‌های داستانی به نحوی غیرمستقیم همواره سعی می‌شود در صحنه‌آرایی و با توجه به وجوه زیبایی شناسی تصویر از منابع صنایع دستی ایرانی استفاده شود، به عنوان نمونه در فیلم «طعم شیرین خیال» به کارگردانی کمال تبریزی در تمام صحنه‌های فیلم سعی کردیم صنایع بومی و دستی مربوط به منطقه کرمان را به کار گرفته و در جای جای فیلم استفاده کنیم. به این شکل می‌توان به صورت غیرمستقیم صنایع دستی را با زندگی روزمره مردم آشنا ساخت.

او بیان کرد: نکته قابل تأمل برای ایجاد تعامل با سایر کشورها در توسعه سینما و فرهنگ، تمایل دست‌اندرکاران حرفه‌ای سینمای ایران برای مشارکت و پشتیبانی سینما در کشورهای منطقه است که سینما را در حوزه فرهنگ در کشورهای منطقه نیز تقویت کند.

وی افزود: سینمای ایران برای مشارکت‌های متقابل و تقویت سینمای منطقه اعلام آمادگی کرده است. این همکاری‌ها راهی برای ایجاد پیوندهای دوستانه میان حوزه‌های فرهنگی کشورها بوده و بسیار حیاتی به نظر می‌رسد. سینمای ایران با تمام وجود هرگونه کمکی را برای تقویت حوزه فرهنگی در منطقه انجام می‌دهد.

دریافت کننده بخشی پور / تاییدکننده نقاشی

502500

کد خبر: 757695

وب گردی

وب گردی