معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

هر آنچه روی بسته بندیهای فرآورده های غذایی درج می شود حساب و کتاب دارد

شنبه 16 اردیبهشت 1396 - 14:54
کد مطلب: 764905
منوچهر دادگر نژاد

معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه هر آنچه روی بسته بندیهای فرآورده های غذایی قرار گرفته یا درج می شود حساب و کتاب دارد؛برخی ضوابط مربوط به تصاویر و عبارات درج شده دربسته بندی فراورد ه غذایی را تشریح کرد.

به گزارش ایسکانیوز، معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه هر آنچه روی بسته بندیهای فراورده های غذایی قرار گرفته یا درج می شود حساب و کتاب دارد؛ در خصوص ضوابط مربوط به تصاویر و عبارات درج شده در فراورده غذایی گفت: تمامی تصاویر و عبارات درج شده بر روی برچسب فرآورده از قبیل اطلاعات مربوط به فرآوده، تولیدکننده و از این قبیل باید مطابق پروانه بهداشتی ساخت و ضوابط سازمان غذا و دارو باشد.

دکتر منوچهر دادگر نژاد با بیان اینکه هرگونه تصویر بر روی برچسب نیز باید متناسب و مرتبط با نوع فرآورده باشد گفت: تصویر علاوه بر عدم گمراه کننده و غیرواقعی بودن نباید موجب پنهان کردن اجزاء برچسب باشد

وی در توضیح بیشتر گفت: به عنوان مثال در نوشیدنی های میوه ای با استفاده از ترکیبات طعم دهنده مصنوعی نباید از عکس میوه به تنهایی بر روی برچسب استفاده شود همچنین در فراورده هایی مانند ویفرها، آب نبات ها، تافی ها و آدامس ها که درج عکس میوه روشی برای آگاهی دادن به مصرف کننده درخصوص طعم مورد نظر است می توان از عکس میوه همراه با نام اسانس کاربرد شده استفاده نمود.

دکتر دادگر نژاد همچنین در مورد روغن های مایع مخلوط نیز عنوان داشت: هرگز نباید تصاویر و عبارت مربوط به یک روغن آورده شود حتی در مورد آب های معدنی اگر سرچشمه آب های معدنی در دشت باشد؛ نمایش تصویر یا المان کوه و قله در روی برچسب ممنوع است.

بر اساس گزارش پایگاه خبری سازمان غذا و دارو، این مقام مسئول در اداره کل نظارت بر فراورد های غذایی در خصوص استفاده از صفات عالی از قبیل "بهترین" و غیره در محصولات تصریح کرد: کلمات تاکیدی غیرمعمول از قبیل حسی، عالی و مقایسه ای از قبیل " بهتر و ایده آل" که موجب گمراهی مصرف کننده می شود نیز در بسته بندیها مجاز نیست.

تمام فرآیند فرآورده می باید مطابق با پروانه بهداشتی ساخت صادرشده از سوی سازمان غذا و دارو باشد و هرگونه دخل و تصرفی در آن باید به تائید این سازمان یا معاونت غذا ودارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برسد.

دریافت کننده:نیوشا یعقوبی/انتشار:زهره حاجیان

700/701

31 / 31
کد خبر: 764905 0 0

نظرات

1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.

ایسکاTV

اخبار پر بازدید

آخرین اخبار