نقش فیبر خوراکی در کاهش خطر ابتلا به استئوآرتریت

مصرف حجم بیشتری از فیبر خوراکی در طول روز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری استئوآرتریت (التهاب مفصل) را کاهش دهد.

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از ایسنا، متخصصان دانشگاه منچستر در انگلیس و دانشگاه تافتس در آمریکا با بیان اینکه میلیون‌ها انسان در سراسر جهان به بیماری استئوآرتریت مبتلا هستند اظهار داشتند: در این بررسی اطلاعات مربوط به میزان مصرف فیبر خوراکی و علائم این بیماری در تعدادی از شرکت کنندگان ارزیابی شد.

این متخصصان دریافتند: افزایش مصرف روزانه فیبر خوراکی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری دردناک استئوآرتریت را کاهش دهد.

به گزارش ساینس ورلد ریپورت، همچنین مصرف فیبر در کاهش و کنترل وزن و کاهش کلسترول خون نقش دارد و حجمی را بوجود می‌آورد که به از بین رفتن و دفع کلسترول کمک می‌کند.

دریافت کننده:نیوشا یعقوبی/انتشار:زهره حاجیان

700/701

کد خبر: 781811

وب گردی

وب گردی