به گزارش ایسکانیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، زردآلو یکی از میوههای خوش طعم از خانواده رزاسه یا گوجه سبز بوده و اندازه این میوه کوچک و در حدود یک و نیم الی دو و نیم سانتی متر است.
زردآلو براساس شواهد تاریخی بومی کشور چین بوده، اما بعدها از طریق تجارت نهال آن به کشورهای دیگر منتقل شده است.
این میوه کم چرب و حاوی مقدار بالایی قند است، به همین دلیل افراد دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند.
با وجود تمامی مزایای درمانی زردآلو کارشناسان توصیه میکنند زنان باردار و افراد مبتلا به حساسیت غذایی بویژه حساسیت به سولفیت از این ماده استفاده نکنند.
برای ماندگاری زردآلو تا زمان مصرف در برخی کشورها به آن سولفید اضافه میکنند که این ماده شیمیایی به تدریج با آهن موجود در میوه و اکسیژن هوا واکنش نشان داده، تبدیل به یک ماده آلرژیزا میشود.
کارشناسان توصیه میکنند افراد زردآلوهای زرد یا نارنجی رنگ مصرف کنند، اگر برروی زردآلو لکههای قرمز وجود داشته باشد میتواند نشانه وجود دی اکسید گوگرد باشد.
دریافت کننده :سولماز ظریفی/ انتشار دهنده : زهره حاجیان
704/700