نوشیدن مکرر چای و قهوه از کبد محافظت می کند

چهارشنبه 31 خرداد 1396 - 09:39
کد مطلب: 789298
چای نذری میهمان کوچه های محرم

طبق نتایج یک تحقیق جدید، نوشیدن منظم قهوه یا چای گیاهی ممکن است به پیشگیری از بیماری کبد مزمن کمک کند.

به گزارش ایسکانیوز به نقل از مهر، محققان در هلند دریافته اند این نوشیدنی های محبوب به پیشگیری از فیبروز کبدی یا سفتی و زخم ناشی از التهاب مزمن کمک می کند.

دکتر لوئیز آلفرینک، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اراسموس روتردام، در این باره می گوید: «در طول دهه های گذشته ما به تدریج به سوی عادات ناسالم زندگی از جمله سبک زندگی بی تحرک، کاهش فعالیت فیزیکی و مصرف "رژیم غذایی شاد" منحرف شده ایم.»

رژیم غذایی شاد که به رژیم غذایی غربی معروف است، مملو از مواد قندی و غذاهای فرآوری شده فاقد مواد مغذی است. به گفته آلفرینک این شیوه ناسالم تغذیه در بروز اپیدمی چاقی و افزایش بیماری کبدچرب غیرالکلی نقش دارد.

محققان در این مطالعه، داده های بیش از ۲۴۰۰ فرد هلندی ۴۵ سال به بالا را که مبتلا به کبد چرب نبودند بررسی کردند. همچنین آنها پرسشنامه ای در مورد مصرف قهوه و چای تکمیل کردند.

شرکت کنندگان براساس میزان مصرف قهوه و چای به سه گروه تقسیم شدند. آنها دریافتند افرادی که غالبا قهوه می نوشیدند به شکل قابل توجهی با ریسک پایین سفتی و زخم کمتر کبدی بدون توجه به سبک زندگی و محیط مواجه بودند.

در مجموع مشخص شد نوشیدن مکرر چای و قهوه تاثیر حفاظتی بر کبد دارد.

704

101 / 14
کد خبر: 789298 0 0

نظرات

1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.

ایسکاTV

اخبار پر بازدید

آخرین اخبار