بیش از 70 درصد فارغ التحصیلان فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار می‌شوند

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با تاکید بر اینکه بیش از 70 درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار می‌شوند، گفت: یکی از مزیت‌های مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که چون در رشته‌های کاربردی دانشجو پذیرش می‌کند بنابراین درصد کمتری از فارغ التحصیلان این دانشگاه بیکار می‌مانند.

به گزارش ایسکانیوز، دکتر فاطمه مهاجرانی ضمن اعلام این مطلب دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای را یکی از دانشگاه‌های بزرگ و ستادی کشور دانست و اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای با حدود 200 هزار دانشجو و 170 مرکز در کل کشور پراکندگی دارد و در رشته های کاردانی و کارشناسی دانشجو می‌پذیرد. در واقع مزیت بزرگ دانشگاه این است که اغلب دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار می شوند.

وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس آمارهای موجود تقریبا قریب به 70 درصد از دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای به دلیل کاربردی بودن آموزش‌ها جذب بازار کار می‌شوند، به عبارتی وضعیتی که در بسیاری از دانشگاه ها وجود دارد و دانشجویان امکان اشتغال بعد از فارغ التحصیلی را ندارند، در دانشگاه فنی و حرفه ای حاکم نیست.

دکتر مهاجرانی افزود: حدود 80 درصد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای را دانشجویان دوره کاردانی تشکیل می‌دهند که به جهت کاربردی بودن آموزش می‌توانند در واحدهای نیازمند به تکنیسین در زمینه های مختلف مشغول به کار شوند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای به برنامه های جدید این دانشگاه در سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: ایجاد رشته های جدید و ارتباط جدی تر بین دانشگاه و صنعت دو برنامه مهم است که در دانشگاه فنی و حرفه ای دنبال می‌شود. واقعیت این است که با توجه به این که نیاز صنعت را باید پاسخ بدهیم داشتن ارتباط جدی با صنعت یکی از برنامه‌هایی است که باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. امیدوارم بتوانیم با صنایع مختلف متناسب با نوع رشته ها ارتباط بگیریم تا هم نیاز صنعت را بشناسیم و هم دانشجویان را متناسب با نیازهای آنها تربیت کنیم.

دکتر مهاجرانی خاطرنشان کرد: ما به دنبال این هستیم بتوانیم در رشته هایی مثل نانو و بایو(بیوتکنولوژی) که جزو رشته‌های زیستی هستند را در دانشگاه فنی و حرفه‌ای راه اندازی کنیم و رایزنی های لازم برای راه اندازی این رشته‌ها انجام می‌شود امیدواریم برای نیم سال دوم تحصیلی راه اندازی شوند. در حال حاضر بالای 90 رشته تحصیلی در دانشگاه وجود دارد که این رشته در سه گرایش اساسی صنعت،‌خدمات و کشاورزی دانشجو جذب می کند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در پایان توانمند سازی نیروی انسانی و ارتباط با صنعت مهم‌ترین را از موانع دست یابی به دانشگاه نسل سوم برشمرد و گفت: این دانشگاه در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم بیشترین موفقیت را در بین دانشگاههای کشور داشته است اما رسیدن به این هدف مهم نیازمند برنامه ریزی های اساسی است تا به این ترتیب هم نیروی انسانی موجود توانمند شود و هم صنایع پذیرای این امر باشند که البته برنامه ریزی استراتژیک آن در دانشگاه انجام می‌شود.

200/202

منبع: ایسنا

کد خبر: 825188

وب گردی

وب گردی