پخت سمنو در تاسوعای حسینی در اصفهان

در آیینی ۲۰ ساله در اصفهان، ۱۵ تن سمنو پخت شد.

به گزارش ایسکانیوز، پخت ۱۵ تن سمنو که با حضور شیفتگان حسینی برگزار، دو تن آرد و ۵۰۰ کیلو گرم جوانه گندم استفاده شد.
همه ساله این نذری همراه با عزاداری سوگواران حسینی و خواندن زیارت عاشورا و دعای توسل آماده طبخ می‌شود که صد نفر از دلدادگان در دو روز برای تهیه و طبخ این نذر همکاری می‌کنند.
به رسم و آداب گذشتگان این نذز با چوب و هیزم در ۵ دیگ مسی ۳ تنی پخته شد.

901

کد خبر: 841686

وب گردی

وب گردی