به گزارش ایسکانیوز، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: در راستای دستورالعمل های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، بسیاری از محصولات غذایی با ویتامین های گروه B، D، C، آهن و اسید فولیک غنی می شوند.
مهندس نسترن محمدی ادامه داد: غنی سازی بر اساس دستوالعمل تولید محصولات غذایی غنی شده و فراسودمند است.
وی افزود: محصولاتی که با این گروه ویتامین ها غنی می شوند باید بر روی بسته بندی محصولات خود مشخصات دقیق محصول غنی سازی شده را جهت آگاهی مصرف کنندگان قید نمایند.
وی در پایان گفت: سازمان غذا و دارو نیز تولیدکنندگان را تشویق می کند تا در این زمینه جهت تولید و ارتقاء محصولات سلامت محور گام بردارند.
701