عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران یکی از پژوهشگران پراستناد دنیا شد

بر پایه گزارش سال ۲۰۱۷ مؤسسه "کلاریویت آنالیتیکس" درباره "پژوهشگران پراستناد" جهان، هفت دانشمند ایرانیو از جمله دکتر علی کاوه عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران از تأثیرگذارترین دانشمندان در پیشرفت علوم شناسایی شدند.


به گزارش ایسکانیوز به نقل از علم و صنعت، مؤسسه کلاریویت آنالیتیکس هرساله بیش از 3 هزار پژوهشگر را از سراسر جهان در 21 حوزه موضوعی به‌‌عنوان پژوهشگر پراستناد شناسایی و نام آنها را منتشر می‌کند و در آخرین شناسایی، هفت دانشمند ایرانی از تأثیرگذارترین دانشمندان در پیشرفت علوم قرار گرفته‌اند
برای شناسایی پژوهشگران پراستناد 134 هزار و 832 مقاله پراستناد در نشریه‌های نمایه‌شده "وب‌آو‌ساینس" در حوزه علوم و علوم اجتماعی در 11 سال گذشته (از 2005 تا 2015) پیمایش شده‌ان.د.
مقاله‌های پراستناد آنهایی هستند که بیشترین استناد را در حوزه‌های موضوعی خود می‌گیرند و در یک درصد نخست جای دارند و در پایگاه "شاخصهای اساسی علم" فهرست می‌شوند همچنین پژوهشگرانی که مقاله پراستناد دارند، پژوهشگران تأثیرگذار به‌شمار می‌روند و آنهایی که نامشان با فراوانی بیشتری می‌آید تأثیرگذارتر هستند.
از این رو، پژوهشگران بر پایه شمار مقاله‌های پراستنادشان رتبه‌بندی و آنهایی که در رتبه‌های نخستین جای گرفته‌اند به‌‌عنوان پژوهشگر پراستناد معرفی می‌شوند.
در ویرایش پیشین فهرست پژوهشگران پراستناد، شش دانشمند ایرانی بودند ولی در ویرایش 2017 هفت ایرانی در این فهرست جای گرفته‌اند.
اسامی این افراد عبارت است از:
- مهدی دهقان: حوزه مهندسی ریاضیات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
- داود دومیری گنجی: حوزه مهندسی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
- مفید گرجی بندپی: حوزه مهندسی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
- محسن شیخ‌الاسلامی:حوزه مهندسی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
- علی کاوه: حوزه عمران با استفاده از محاسبات رایانه ای، دانشگاه علم و صنعت ایران
- طاهر نیک‌نام: حوزه مهندسی، دانشگاه صنعتی شیراز
- شهرام رضاپور: حوزه ریاضیات، دانشگاه چاینا مدیکال« China Medical University Taiwan » و وابستگی سازمانی دوم دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
برای مشاهده کامل این فهرست به نشانی https://clarivate.com/hcr/2017-researchers-list مراجعه کنید.

کد خبر: 873646

وب گردی

وب گردی