شورای مرکزی خانه نشریات دانشگاه‌های علوم پزشکی انتخاب شدند

انتخابات شورای مرکزی خانه نشریات وزارت بهداشت برای انتخاب اعضای شورای مرکزی برگزار و اعضای منتخب معرفی شدند.

به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، در نشست دو روزه منتخبین سومین دوره خانه نشریات وزارت بهداشت پس از بررسی مفاد پیش‌نویس دستورالعمل اجرایی و شیوه نامه حمایت مالی و پس از نقد و بررسی در خصوص وظایف اعضای شورای مرکزی خانه نشریات، اعضای شورای مرکزی انتخاب شدند.

اعضای شورای مرکزی خانه نشریات دانشگاه‌های علوم پزشکی شامل ۹ نفر هستند که تعداد دو نفر از این ۹ نفر اعضای علی‌البدل هستند.

با برگزاری انتخابات علیرضا یادگار آزادی از دانشگاه علوم پزشکی ایلام، سید سینا در یتیم از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سید محمد موسوی از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، مهرداد پیغام زاده از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، لیلا بیرونی از دانشگاه علوم پزشکی اهواز، زهرا فراهانی از دانشگاه علوم پزشکی همدان و امیرحسن عسگرپور از دانشگاه علوم پزشکی کرمان به عنوان اعضای اصلی شورای مرکزی خانه نشریات انتخاب شدند.

همچنین مصطفی سرعتی از دانشگاه علوم پزشکی گلستان و فاطمه حمیدی از دانشگاه علوم پزشکی گلستان به عنوان دو عضو علی البدل انتخاب شدند.

در پایان اعضای منتخب شورای مرکزی خانه نشریات وزارت بهداشت تشکیل جلسه دادند.

همچنین در نشست منتخبین سومین دوره خانه نشریات وزارت بهداشت که با حضور ۲۰ تن از اعضای منتخب این خانه برگزار شد، پیش نویس دستورالعمل اجرایی خانه نشریات وزارت بهداشت و بررسی شیوه نامه حمایت مالی از نشریات دانشجویی با حضور امیر لل‍ه گانی مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، مصطفی رهبر رئیس اداره تشکل‌ها و نشریات دانشجویی بررسی شد.

امیر لله گانی مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: فعالیت فرهنگی دانشجویان و همچنین فعالیت در حوزه نشریات و داشتن دغدغه بسیار با ارزش است و باید قدر این دانشجویان را بدانیم.

وی افزود: در چندسال گذشته معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تلاش‌هایی را در جهت حمایت و بهبود فعالیت‌های نشریات انجام داده است که در این مسیر گام‌های موثر و تاثیرگذاری برداشته شده است.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت ادامه داد: باید این نکته را در نظر داشته باشیم که همه تلاش‌ها برای این است که به قانون نشریات که از اسناد بالا دستی و مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است عمل کنیم و توقع هم داریم که همین قوانین برای تمامی نشریات رعایت شود.

وی افزود: برای دریافت مجوز نشریه و در صورت تخلف یک نشریه باید قانون را مد نظر قرار دهیم و هیچ سلیقه شخصی را در کار قرار ندهیم.

لله‌گانی با تاکید بر اهمیت آگاهی دانشجویان از قوانین و آیین نامه‌های مرتبط با حوزه نشریات گفت: توصیه ام به دانشجویانی که در حوزه نشریات فعالیت می کنند این است که بر اساس قوانین عمل کنند و بهتر است که حتما نسبت به مسائل قانونی مرتبط با فعالیت خود اشراف داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت رشد نشریات دانشجویی و فعالیت حدود ۷۰۰ نشریه در دانشگاه های علوم پزشکی اظهار داشت: چند نکته را باید فعالان نشریاتی در دستور کار قرار دهند تا بتوانند موفقیت کسب کنند. عرصه آموزش باید جدی گرفته شود و باید بستری را برای آموزش دانشجویان فعال نشریاتی فراهم کنیم. دیگر اینکه نیاز است یک فعال نشریاتی قوانین بالادستی را بداند و بر اساس آن عمل کند.

در ادامه جلسه دو پیش نویس نحوه حمایت مالی دانشگاه از نشریات و دستورالعمل اجرایی خانه نشریات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر: 875324

وب گردی

وب گردی