انتقاد سلیمی نمین از مسئولیت یک محکوم امنیتی در کنگره مرحوم هاشمی

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران گفت: متأسفانه برخی از لجاجت‌های سیاسی موجب می‌شود که ما نسبت به خیلی از موارد بی‌قید شویم.

به گزارش ایسکانیوز، عباس سلیمی نمین با اشاره به حضور احسان مازندرانی در کنگره آیت الله هاشمی رفسنجانی و انتصابش به عنوان رئیس دپارتمان رسانه‌ای کنگره با وجود داشتن محکومیت به اتهام مسائل امنیتی گفت: متأسفانه برخی از لجاجت‌های سیاسی موجب می‌شود که ما نسبت به خیلی از موارد بی‌قید شویم.

وی در توضیح این موضوع افزود: وقتی کار به دنده لجاجت می‌افتد تصور می‌کنیم هر کاری که طرف مقابل کرده باید عکس آن رفتار شود؛ بدون آنکه تحقیق و تأمل به خصوصی انجام کنیم.

سلیمی نمین یادآور شد جریانات سیاسی بعضا از سر لجاجت‌های فردی و گروهی برای عناصری که پیوند‌هایشان به هیچ عنوان سیاسی و فکری نیست و ماهیت فرصت طلبانه دارد، امکان رشد فراهم می‌کنند و هرکسی را که احساس کنند به دست منتقدینشان کنار گذاشته شده است به او موقعیت می‌دهند.

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران یاد آور شد: این رفتار از منطق به دور است و الزاما اینگونه نیست که هر کاری که طرف مقابل انجام داد، بر اساس مصالح گروهی بوده باشد. به هر حال باید مد نظر داشت شاید در پس این اقدام منطقی وجود داشته و فردی را به دلیل موجهی کنار گذاشته‌اند.

وی افزود: برخی از گروه‌های سیاسی اساسا عِده و عُده خود را بر اساس همین اساس رویکرد افزایش می‌دهند نه بر اساس یک منطق مشخص.

سلیمی نمین در ادامه با بیان آنکه هر فردی باید برای هر جایگاهی دارای خصوصیات و شئوناتی باشد خاطرنشان کرد: کنار گذاشتن یک فرد از یک جایی ممکن است بر اساس اصول ابتدایی قانونی صورت گرفته باشد نه با انگیزه‌های جناحی. ممکن است فرد تخلفاتی داشته باشد که آن تخلفات باید مورد مطالعه قرار بگیرد.

وی با اشاره به شکایت مازندرانی از دانشگاه آزاد و روزنامه فرهیختگان و صدور حکم در کمترین زمان ممکن در این خصوص گفت: ممکن است بعضی از عناصر در قوه قضائیه خود را و سرنوشت خود را با مدیریت قبلی دانشگاه آزاد که مشکل دار هم هست گره زده باشند.

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران یادآور شد: ‌ بنده در یک موضوع به خصوص از مدیریت اسبق دانشگاه آزاد شکایت کردم که تخلفی بارز صورت گرفته بود. با این وجود پرونده مورد اشاره را اصلا ثبت نکردند و اجازه طرح به آن ندادند. لذا باید گفت احتمالا عواملی در قوه قضائیه وجود دارند که خود را کاملا مدیون به شبکه قانون گریز شکل گرفته به دست مدیریت پیشین دانشگاه آزاد می‌دانند.

گفته شده که احسان مازندرانی پس از آزادی از زندان طی شکایتی از دانشگاه آزاد اسلامی و روزنامه فرهیختگان طلب حق و حقوق خود کرده است که مبلغی را به عنوان حق و حقوق در کوتاه‌ترین زمان دادگاه این ادعا را بررسی و حکمی به نفع او صادره کرده است. لازم به ذکر است که چندی پیش واعظی سرپرست خبرگزاری ایسکانیوز مطرح کرد: «پرونده‌های قضایی مربوط به فعالیت سایت‌های فتنه‌گر در محل خبرگزاری «ایسکانیوز» هنوز باز است.» مدارک و شواهد نشان دهنده آن است که سایت‌هایی همچون قلم، کلمه و جمهوریت وابسته به یکی از سران فتنه در ساختمانی که تحت مدیریت مازندرانی بوده بارگذاری شدند و برخی از مرتبطان با رسانه‌های ضد انقلاب در آنجا دستگیر شدند.

منبع: تسنیم

کد خبر: 898626

وب گردی

وب گردی