پدافند غیرعامل در اجرای پروژه ها جدی گرفته شود/ اجرای ۳۰۰ هزار پروژه با اعتبار ۵ هزار میلیارد تومان 

قائم مقام وزیر نیرو گفت: ما در استان تهران نیازمند بکارگیری و توسعه انرژی های نو و تجدیدپذیر چه در سطح مکان های مصرف و چه در عرضه تولیدات برق هستیم، چرا که این بخش به دلیل حساسیت خدمات، نیازمند پدافند غیرعامل است که باید در تمام بخش ها رعایت شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ ستار محمودی قائم مقام وزیر نیرو، در آیین بهره برداری از پروژه های شاخص شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ همزمان با سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اظهار کرد: توزیع برق تهران بزرگ خدمات ارزنده ای را در جهت تامین برق پایدار انجام داده است.


او تصریح کرد: ما در استان تهران نیازمند بکارگیری و توسعه انرژی های نو و تجدیدپذیر چه در سطح مکان های مصرف و چه در عرضه تولیدات برق هستیم. چرا که این بخش به دلیل حساسیت خدمات نیازمند پدافند غیرعامل است که باید در تمام بخش ها رعایت شود.


محمودی ادامه داد: انرژی های تجدیدپذیر یکی از راه هایی است که به پایداری شبکه و ارائه بهتر خدمات برق کمک می کند. همچنین این امر مهم به مدیریت مصرف توسط دستگاه های متولی نیاز دارد و مشترکین نیز با اطلاع رسانی دقیق می توانند به خدمات رسانان در این عرصه کمک کنند.


قائم مقام وزیر نیرو افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران طرح های متعددی را در کشور به ثمر نشانده به طوری که در این ایام ۳۰۰ هزار طرح را به مرحله بهره برداری و کلنگ زنی رسانده که برای اجرای آنها ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

او در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت فعلی انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور اظهار کرد: علی رغم اینکه منابع طبیعی زیادی برای توسعه تجدیدپذیرها در کشور وجود دارد اما میزان سرمایه‌گذاری در این حوزه بسیار پایین شناخته شده که به اعتقاد من عمده‌ترین دلیل این مسئله پایین بودن قیمت انرژی است.
افزایش تعرفه عامل توسعه تجدیدپذیرها

او با بیان اینکه قیمت تمام شده انرژی‌های تجدیدپذیر بسیار گران‌تر از انرژی‌های فسیلی است، عنوان کرد: با توجه به اینکه تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برق در تجدیدپذیرها باید خودشان سرمایه کافی را تامین کنند در صورت نبود تضمین بازگشت سرمایه این کار برای آنها مقرون به صرفه نیست و برای این مسئله استقبال زیادی نشان نمی‌دهند. با این وجود وزارت نیرو برنامه‌ریزی‌های مناسبی را به کار گرفته است.

او با بیان اینکه صنعت برق یک صنعت زیربنایی برای توسعه و رفاه اجتماعی است، عنوان کرد: این مسئله ایجاب می‌کند که وزارت نیرو به دنبال افزایش ظرفیت باشد و با توجه به اینکه بر اساس پیش بینی‌ها سال آینده میزان مصرف افزایش می‌یابد وزارتخانه برنامه‌های متعددی را برای تامین برق در نظر گرفته است.

به گفته او، علاوه بر افزایش تولید ما نیازمند بکارگیری راهکارهای مدیریت مصرف هستیم که در همین راستا نیز پروژه‌هایی را تعریف کردیم.

قائم مقام وزیر نیرو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا وزارت نیرو علی رغم هشدارهای مکرر ساختمان برق حرارتی را ایمن نکرد، گفت: بر اساس صحبت‌های صورت گرفته قرار شده که توضیحات دقیق در مورد علت وقوع حادثه توسط سازمان ذیربط اعلام شود اما باید گفت که به علت حساسیت کار وزارت نیرو لازم است تمامی تاسیسات به صورت شبانه روز پایش شوند.

به گفته وی وزارت نیرو در راستای ایمن سازی در مکان‌هایی که مشغول به فعالیت است پروتکل‌های لازم را انجام می‌دهد اما در مورد این حادثه باید سازمان ذیربط علت را مطرح کند.

او در بخش دیگر از صحبت‌های خود در خصوص مدیریت مصرف برق در پیک مصرف توسط سازمان‌های دولتی گفت: مقرر شده که یک مسئول در ادارات پر مصرف از سوی وزارت نیرو تعیین و با نظارت از تلفات مصرف آب و برق جلوگیری کند.

401

کد خبر: 905023

وب گردی

وب گردی