به گزارش ایسکانیوز این برنامه با حضور اعضای کانون ادبی کتابخانه فجر و سایر علاقمندان روز 5 شنبه سوم اسفند برگزار و ضمن چینش میز غذاهای جشنواره، بهترین ها انتخاب می شوند.
بر اساس این گزارش در بخش نخست این برنامه پس از تلاوت آیاتی از قرآن مجید و بیان نکات تفسیری توسط محمد مهدی کلهری از اعضای کانون، دو تن از اعضاء خانم ها لاله علی مرتضایی و سمیه کاظمی در خصوص برگزاری جشنواره و چگونگی انتخاب بهترین غذاها صحبت می کنند.
این گزارش می افزاید: معرفی کتاب آشپزی "از سیر تا پیاز" و بحث و بررسی در باره انواع غذاها و دسرها از دیگر بخش های جشنواره است. چیدمان ، طعم ، سلیقه ، ابتکار و نوع مواد استفاده شده در غذاها از موارد انتخاب بهترین غذاها است که ارزیابی آن توسط تمامی اعضا صورت می گیرد و بعد از سرو غذاها با رای گیری، به بهترین آشپزها هدایایی اهدا می شود.
جشنواره غذایی فجر پنج شنبه سوم اسفند از ساعت 9 تا 11 در سالن مطالعه کتابخانه فجر به نشانی یافت آباد ، ابراهیم آباد، خیابان اسعد آبادی، بوستان مینا میزبان علاقمندان است..
700