نُجَباء نقش موثرى در ناکامى آمریکا براى براندازى حکومت سوریه داشت

رئوف شیبانی در تبیین دلایل ارائه لایحه تحریمی علیه مقاومت اسلامی نُجَباء از سوی کنگره آمریکا گفت: مجموعه محور مقاومت -از جمله نُجَباء- مانع از تحقق طرح آمریکایی ـ صهیونیستی در منطقه شده و آن را به چالش کشیده‌اند.

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در لبنان و سوریه، مطرح شدن لایحه تحریمی علیه مقاومت اسلامی نُجَباء عراق در کنگره ایالات‌متحده را نشانه عصبانیت آمریکا از محور مقاومت ارزیابی کرد.

«محمدرضا رئوف شیبانی» ضمن تبریک به دبیرکل جنبش نُجَباء به‌مناسبت پیروزی‌های اخیر بر مزدوران تکفیری در عراق و سوریه، راجع به طرح تحریمی مجلس نمایندگان آمریکا علیه این گروه مقاومتی اظهار داشت: آمریکایی‌ها در منطقه رویکرد تندی را شکل داده و نام جریانات مقاومتی را در لیست تروریستی می‌گنجانند. علت اصلی اقدام آمریکایی‌ها این است که مجموعه محور مقاومت، از جمله نُجَباء، مانع از تحقق طرح آمریکایی ـ صهیونیستی در منطقه شده و آن را به چالش کشیده‌اند.

وی در توضیح افزود: البته این اقدام خصمانه پدیده جدیدی نیست، ولی در حال حاضر احساس می‌شود که طرح آمریکا عملا از یمن تا ایران، عراق، سوریه، لبنان و فلسطین به‌دلیل ایستادگی محور مقاومت با بن‌بست مواجه شده و واشنگتن راه برون‌رفت از این بن‌بست را در افزودن نام حرکت‌های مقاومتی به لیست تروریستی مورد نظر خود می‌بیند.

این دیپلمات ارشد در تحلیل دلایل تمرکز ویژه کنگره آمریکا بر مقاومت اسلامی نُجَباء در لایحه تنظیم‌شده، اضافه کرد: این جنبش نقش مؤثری در ناکام گذاشتن برنامه‌ریزی آمریکا با هدف تقویت تروریست‌های تکفیری نظیر داعش، بی‌ثبات‌سازی عراق و ساقط کردن حکومت سوریه ایفا کرده است.

رئیس گروه علمی کشورهای عربی در مرکز پژوهش های استراتژیک وزارت امور خارجه خاطرنشان ساخت: هدف آمریکا از تهیه لیست‌های موسوم به ضدتروریستی، این است که ارزش‌های موجود را تغییر داده و مفهوم مقاومت را با مفهوم تروریسم جابجا کند؛ مثلا می‌کوشد مقاومت اسلامی نُجَباء را که یک جریان مقاومتی واقعی است و در عراق مقابل اشغالگری و انواع توطئه‌های آمریکایی ـ صهیونیستی ایستاده، تروریست معرفی نماید. فکر می‌کنم این اقدام صرفاً در حد یک حرکت انفعالی و واکنشی است در برابر موفقیت‌های محور مقاومت از جمله مقاومت اسلامی نُجَباء.

303

کد خبر: 910069

وب گردی

وب گردی