برگزاری  نشستی با موضوع تغذیه سالم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان

نشستی با موضوع تغذیه سالم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان برگزار شد.

به گزارش ایسکانیوز؛ در این نشست دکتر ایران احمدپور از اساتید هیئت علمی گروه تربیت بدنی این واحد دانشگاهی گفت: تغذیه سالم در پیشگیری از انواع بیماری‌ها و به‌ ویژه بیماری سرطان نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند، بنابراین باید در زندگی خود به داشتن تغذیه سالم توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

دکتر احمدپور در ادامه ضمن توصیه به زنان در خصوص استفاده از غذاهای غنی از آهن افزود: آهن یکی از عوامل موثر در سلامت زنان می‌باشد. وی منابع غذایی غنی از آهن را شامل گوشت قرمز، مرغ، بوقلمون، ماهی، اسفناج، لوبیا، عدس و نان غنی شده عنوان نمود و گفت : منابع گیاهی آهن اگر همراه با غذاهای حاوی ویتامین ث خورده شود به آسانی در بدن جذب خواهند شد.

وی افزود: متأسفانه امروز مصرف میوه کمتر و انواع کیک و شیرینی جایگزین آن شده که همگی ما با عوارض این دسته از خوراکی‌ها آشنایی داریم.

وی افزود: اگر فردی از برخی گروه‌های غذایی از قبیل ویتامین‌ها بیش ‌ازحد استفاده کند، باعث افزایش اشتها شده و چاقی مفرط را در پی دارد. البته در صورت عدم مصرف ویتامین نیز بدن توانایی مقابله با میکروب‌ها و ویروس‌ها را نخواهد داشت.

احمدپور با اشاره به استفاده از غذاهای مضر نظیر فست‌فودها و تنقلات غیرطبیعی مانند چیپس و پفک، اظهار داشت: مصرف این قبیل غذاها باعث به‌وجود آمدن چاقی می‌شود؛ به‌طوری‌که هر چه قدر استفاده ازاین‌گونه غذاها کمتر شود، زیان کمتری به بدن می‌رسد.

دکتر احمدپور از عواملی اصلی پیشگیری از بیماری گفت و خاطرنشان کرد: یکی از عوامل اصلی برای پیشگیری از بیماری‌های مختلف و از جمله سخت و پرهزینه و لاعلاج توجه به سلامت غذا و تغذیه مناسب است.

وی در پایان افزود: اگر وعده‌های غذایی مصرفی میزان کالری و ویتامین‌های موردنیاز بدن را تأمین کند، ضمن تأمین انرژی بدن، باعث به‌وجود آمدن شادی و نشاط در فرد می‌شود و در صورت قرار گرفتن ورزش نیز در کنار تغذیه صحیح، عملکرد کارهای روزانه و زندگی فرد در اجتماع بهبود خواهد یافت.

کد خبر: 947761

وب گردی

وب گردی